BAAS in eigen hoofd

Deze cursus leert je alles om je hoofd onder controle te krijgen

Stress, burn-out, depressie, angst, paniekaanvallen, onzekerheid en faalangst zijn symptomen van een hoofd dat niet onder controle is. Het zijn nooit situaties, andere mensen of de werkdruk waardoor je deze symptomen ervaart. De manier waarop jij denkt is de echte oorzaak van al je stress.

Mensen die een burn-out krijgen zijn vaak perfectionistisch en controlfreaks. Dan worstel je je een weg door het leven. Je hoofd heeft bedacht hoe de realiteit eruit moet zien en je doet er alles aan om je daar een weg naartoe te worstelen. Dat gebeurt onder leiding van je hoofd. Die gaat alles wat niet onder controle is onder controle proberen te denken.

Al denkende creëer je vervolgens meer problemen dan je oplost. Niet alleen de hoeveelheid gedachten, het tijdstip van je piekersessies, maar ook het klakkeloos alles geloven van alles wat je denkt zorgt voor een gestrest en ongelukkig gevoel. En dan heb je ook nog allemaal programma's van vroeger die op de achtergrond nog draaien waardoor je reageert zoals je reageert en doet zoals je doet. Tel daar je vastgeroeste belemmerende overtuigingen bij op en het feest is compleet. 

In vier modules leer je over de enorme invloed die je gedachten hebben op je leven en hoe je het leven ervaart. Je krijgt praktische tools aangereikt waarmee je je hoofd handiger en beter leert gebruiken waardoor je een vrijwel stressvrij leven kunt hebben.


Bewijs dat de tools werken

"3e burn-out voorkomen"

Ik had al veel zelfhulpboeken gelezen en al gesproken met psychologen, dus ik was wat sceptisch of dit zou gaan werken. Maar na een 2e burn-out wist ik dat ik dingen anders moest gaan doen om een 3e te voorkomen. Gaandeweg de cursus kreeg ik steeds meer vleugels en ging ik glimlachen als ik mezelf weer fabeltjes zat te vertellen. Ik sta nu veel steviger in m'n schoenen, ik hou van mezelf en ben trots op wie ik ben.

Alice

"Wat een verschil"

Ik piekerde veel en sliep slecht. Wat een verschil heeft deze cursus gemaakt. Niet alleen heb ik RUST in m'n hoofd gekregen, maar er is ook ruimte voor nieuwe keuzes in m'n leven.

Kim

"Leven verandert compleet"

Hele heldere uitleg van hoe je hoofd je hele leven bepaalt. Door er anders mee om te gaan verandert je leven compleet. De rust die ik heb gekregen is heel prettig. Bij een dipje kan ik de tools er altijd weer bij pakken om weer op het juiste spoor te komen.

Anne

"Direct resultaat"

Cindy maakt het met humor en rake uitspraken leuk om mijn drukke hoofd de baas te worden. Leuke, duidelijke opdrachten met direct resultaat.

Mariska

Voor wie is het?

Eigenlijk is de cursus geschikt voor iedereen die denkt, regelmatig piekert en merkt dat dat meer stress oplevert dan oplossingen, maar in het bijzonder voor iedereen die zich herkent in de onderstaande eigenschappen.

Perfectionistisch

Je hebt de neiging om alles perfect te willen doen. Als dit niet dreigt te lukken volgens je eigen hoge standaard dan ervaar je enorme stress. Het kost je bovendien onnodig veel energie.

Graag controle hebben

Het liefst heb je alle touwtjes in handen en bouw je overal zekerheden in. Je bedenkt scenario's voor de toekomst en als je teveel beren op de weg ziet besluit je om het niet te doen, ook al voel je dat het beter zou zijn.

Onzeker

Je vergelijkt jezelf met anderen en regelmatig kom je niet gunstig uit die vergelijking. Je vertelt jezelf vaak dat je anders zou moeten zijn dan je bent. Door je onzekerheid kom je niet helemaal uit de verf en dat levert vaak 'zie je nou wel' ervaringen op.

Moeite met kritiek

Als je kritiek krijgt kun je wel door de grond zakken. Je tranen zitten hoog en het liefst verstop je je in een veilig hoekje om er voorlopig niet meer uit te komen. Je vindt het nodig om je te verdedigen als er kritiek komt en je kunt er nog lang over nadenken.

Je alles aantrekken

Je hoort vaak kritiek waar helemaal geen sprake is van kritiek. Een neutrale opmerking van een ander kun je je al aantrekken. Laat staan als iemand wel iets aan te merken heeft. Je betrekt het echt op jou als persoon, op wie jein de kern bent.

Streng zijn voor jezelf

Je legt de lat heel hoog voor jezelf. Voor anderen ligt de lat een flink stuk lager. Het is niet snel goed genoeg. Je oordeelt snel over wat je doet, zegt, denkt en voelt. Het moet altijd anders of beter. Dat kost je meer energie dan je doorhebt.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van mezelf ongelukkig denken

In 2014 bevond ik me op de bodem van een hele diepe nare donkere put. Die put bleek burn-out met een depressie te heten. En waar ik in eerste instantie dacht dat het door de hoge werkdruk in combinatie met een druk gezin met jonge kinderen kwam, bleek het aan mijn gedachten te liggen.

Ik had toen graag de praktische tools gehad die ik uiteindelijk zelf heb ontwikkeld. Dat had een hoop tijd en ellende gescheeld.

Mijn leven ziet er nu compleet anders uit dan voor m'n burn-out. Puur doordat ik anders denk. Daardoor maak ik andere keuzes, reageer ik anders en daardoor is de uitkomst anders. Mensen die me lang niet meer hebben gezien en gesproken weten niet wat ze zien, zo groot is de transformatie.

Naast ervaringsdeskundige ben ik ook psycholoog en beschik ik over NLP-achtige technieken om je brein te herprogrammeren. Daar zijn een aantal van de praktische tools uit de cursus op gebaseerd.

Wat kost het?

In de basis is de cursus puur online. Je kunt mij daarnaast altijd vrij laagdrempelig bereiken voor kleine dingen of een coachgesprek plannen tegen het dan geldende uurtarief. Bij de checkout kun je kiezen voor termijnbetaling en daarna kun je ook eventueel een coachpakket kiezen tegen een speciaal tarief inclusief een jaar begeleiding via WhatsApp.

BAAS in eigen hoofd

€1497,-

of 12 termijnen van € 129,50

Online cursus
Levenslang toegang
Community
4 Coachsessies met opname
WhatsAppen 1 jaar onbeperkt

Wat je gaat leren

RUST in je hoofd

Je gaat onderzoeken wat er in jouw hoofd allemaal gebeurt. Je gaat je hoofd op een voor jou handige manier reorganiseren. Je leert gedachten parkeren en kiezen.

Wat denk ik onbewust

Niet de situatie maar je gedachten óver de situatie zorgen voor stress. Je gaat onderzoeken wat je onbewust denkt in dit soort situaties.

Hoe neem ik de wereld waar?

Het is een illusie om te denken dat je objectief waarneemt. Door jouw ervaring en programma's zie je wat je denkt te zien en hoor je wat je denkt te horen. Als je eenmaal weet hoe jij dat doet is dat heel bevrijdend.

Herprogrammeren

Je gaat ontdekken welke onbewuste programma's ervoor zorgen dat jij doet zoals je doet. Je gaat gedachten over verleden en toekomst herprogrammeren.

Is het waar wat ik denk?

Je gaat je overtuigingen onderzoeken op waarheid. Het is heel interessant om zelf te ontdekken dat het tegenovergestelde vaak net zo waar blijkt te zijn.

Anders kijken

Als je eenmaal weet hoe je naar de wereld kijkt, kun je actief veranderen hoe je naar de wereld wilt kijken. En als je verandert hoe je naar de wereld kijkt zul je zien dat de wereld waarnaar je kijkt mee verandert

Veelgestelde vragen

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekering?

Nee, de cursus wordt niet vergoed. Je moet het zien als persoonlijke ontwikkeling. Ik ga er vanuit dat er in de basis niks mis is met je. Je bent niet ziek wat mij betreft. Het is ook goed om in jezelf te investeren. Dat is op energetisch niveau een mooi signaal naar jezelf. Je bent het waard.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om gespreid te betalen. Als je in het betaalscherm zit kun je kiezen hoeveel termijnen je wilt. Zo kun je het zelfs uitsmeren over 12 maandelijkse termijnen. Je kunt me ook altijd even per mail benaderen voor een aangepaste regeling.

Kan ik de cursus declareren bij m'n werkgever?

Er zijn werkgevers die de cursus geheel of gedeeltelijk willen betalen voor hun werknemers. Wil je dat, stuur me dan even een mail, ik heb een mooie digitale flyer gemaakt om aan je werkgever te laten zien.

Is een cursus ook effectief als ik een diagnose heb?

Omdat dit een cursus is met praktische tools, is het ongeacht je diagnose goed om deze tools te hebben. Heb je een tekort van een bepaald stofje? Door aanvulling van het stofje ga je niet ineens anders denken. Ook als je al bij een psycholoog loopt kan juist de praktische insteek van deze cursus je echt verder helpen.

Hoe lang duurt de cursus?

Dat mag je helemaal zelf bepalen. Je krijgt direct toegang tot alle modules. Je kunt het helemaal in je eigen tempo doen. Het is wel handig om er niet te snel doorheen te vliegen, want het is wel belangrijk om de praktische tools ook toe te gaan passen in je leven. Je mag gaan oefenen.

Hoe lang houd ik toegang?

Je houdt toegang tot de cursus zolang Hoofdregisseur bestaat. Wat mij betreft is dat levenslang. Mocht ik ooit voornemens zijn ermee te stoppen dan krijg je daar ruim van tevoren bericht over.

Coach je ook 1 op 1?

Ja! Dat kan zowel online via Zoom als bij mij in Beilen. Het tarief is 100,- voor een uur en als je aansluitend besluit om de cursus BAAS in eigen hoofd te doen is het gesprek gratis. Mail me op cindy@hoofdregisseur.nl of app me op 06-41610873 om een afspraak hiervoor te maken.

Is online wel een geschikte manier?

Het grote voordeel van een online cursus en zeker deze, is dat je levenslang toegang hebt tot de praktische tools. Je kunt ze er op elk gewenst moment weer bij pakken en toepassen op die vervelende situatie. De online cursus kan altijd gecombineerd worden met 1 op 1 coaching.

"Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen"

cindy


Deze cursus heeft de potentie om je leven te veranderen

Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen, maar als je de praktische tools uit deze cursus gaat toepassen in je leven, kan je leven er over een tijdje radicaal anders uitzien. Het verandert hoe je het leven ervaart, je krijgt andere gedachten over wat er allemaal mogelijk is. En het hoeft niet allemaal helemaal anders, maar als jij dat zou willen is het mogelijk. Jij bepaalt weer, niet je hoofd. Je bent minder slachtoffer van alles wat er wel of niet gebeurt. Je gaat minder stress en meer rust in je hoofd en je leven ervaren. Je zult je bevrijd voelen van een hele hoop ballast. En dat is meer ballast dan je nu denkt...

€ 997,-

Termijnbetaling mogelijk


Nog meer ervaringen

"Hier kan geen therapie tegenop"

Ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Het is voor mij ontzettend waardevol dat ik nooit meer zo'n chaos in m'n hoofd heb. Het heeft me zo ontzettend geholpen, hier kan geen therapie tegenop.

Pauline

"Aanrader"

Ik ben verbaasd over het resultaat van de cursus. Als je de baas wilt worden over je eigen hoofd dan is dit echt een aanrader.

Nicoline

"Het heeft me erg geholpen"

De cursus heeft me erg geholpen bij het op orde brengen van m'n gedachten en de chaos in m'n hoofd.

Claudia

"Iedereen moet dit leren"

Ik heb geleerd hoe m'n denken is onderverdeeld en waar mijn aandacht naartoe gaat. Ik kan nu zelf kiezen en dat is een stuk relaxter!

Marion

Gratis Online masterclass

Als je nog twijfelt of de cursus bij je past (het is nogal een investering) kun je ook eerst eens de gratis online masterclass bekijken. Daarin laat ik je aan de hand van gênante voorbeelden van mijzelf zien hoe groot de invloed van je brein is op je leven. Hoe belangrijk het is om te stoppen met piekeren. Ik vertel hoe mijn gepieker ertoe leidde dat ik in 2014 een burn-out met een depressie kreeg, maar vooral hoe je je brein onder controle kunt krijgen met praktische tools. De UIT-knop voor je brein is daarvan de bekendste.

Dagelijks om 10:00 uur en 20:00 uur (maar je kunt ook direct kijken)

stoppen met piekeren coach psycholoog

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Page Created with OptimizePress