BAAS in Eigen Hoofd STAP 1

Online op 30 oktober om 19:30 uur

Je hebt er eigenlijk een beetje een rommeltje van gemaakt in je hoofd... Ja en nu wil je hoofd niet meer uit, is het er zo druk en onoverzichtelijk als wat en pieker je je suf over het verleden en de toekomst. Je wordt er onzeker, verdrietig en soms zelfs angstig van en daardoor lig je 's nachts regelmatig wakker.

Nu kun je naar een therapeut stappen die je uitgebreid in je verleden laat wroeten en waarbij je eens lekker kunt uithuilen. Misschien kun je je ouders nog de schuld geven van hoe je je voelt ofzo... Nee... even serieus, denk je dat je daar vrolijk van wordt? Van uitgebreid rondrollen in je ellende?

Je moet gewoon stoppen met jezelf al die negatieve shit te vertellen. Je doet het echt allemaal zelf! Het gebeurt namelijk allemaal in jouw hoofd. Het wordt tijd dat jij daar de leiding eens terugpakt, de regie... En ik ga je vertellen hoe je dat doet. Heel eenvoudig en praktisch. Met allemaal knopjes in je hoofd. Waaronder een hele fijne UIT-knop!

BAAS in eigen hoofd

Als je er klaar mee bent om de speelbal te zijn van je gedachten en externe omstandigheden en als je bereid bent om jouw aandeel in het probleem te erkennen dan is deze online training voor jou.

In de training ga ik je laten ervaren hoe je aan die knoppen in je hoofd kunt draaien! Ook die UIT-knop! Superpraktisch en niet zweverig. Het verschil met mijn gratis online Masterclass en de challenge die ik weleens heb georganiseerd, is dat ik inhoudelijk dieper op de materie in ga en dat je echt tips gaat krijgen waar je iets mee kunt.

Deelname € 47,-

30 oktober om 19:30 uur

Kun je niet LIVE erbij zijn, dan krijg je een opname.

Max. 50 deelnemers VOL = VOL

Ik ben Cindy de jonge en naast psycholoog en matriXcoach ben ik ervaringsdeskundige. Eind 2013 had ik zo'n puinhoop van m'n hoofd gemaakt dat ik een burnout met depressie kreeg. Ik was heel lang een perfectionist, was onzeker en ik was een enorme controlfreak. Ik probeerde de wereld om me heen tevergeefs onder controle te krijgen. Het enige waar ik controle had kunnen krijgen was m'n hoofd, maar daar was het een grote chaos.

In 2015 ontdekte ik de MatriXmethode die mij op een hele praktische manier de regie in m'n hoofd terug gaf. In 2016 startte ik Hoofdregisseur en sindsdien heb ik me ontwikkeld tot expert op het gebied van BAAS zijn in je eigen hoofd. Ik vertel je er graag over tijdens de Masterclass! Waarom? Omdat ik wil dat jij jezelf tot de orde roept, zodat je niet in die diepe put terecht komt waar ik in heb gezeten.