RUST in je hoofd

Online workshop:

In maximaal 3 uur leer ik je
hoe je eindelijk kunt stoppen met denken
zodat je beter kunt slapen en ontspannen

JA, ik wil RUST in m'n hoofd!

RUST in je hoofd

online workshop

Je bent altijd aan het denken...

Het is onmogelijk om ermee te stoppen. Ze zijn in jouw hoofd de UIT-knop vergeten en daar ben je mooi klaar mee. Lig je na een drukke dag eindelijk in bed om lekker te gaan slapen, blijkt je hoofd daar heel anders over te denken. Die gaat nog even de dag evalueren en de volgende dag plannen en bedenken wat er allemaal verkeerd kan gaan en verkeerd gegaan is... En naast dat je van al dat denken niet kunt slapen word je er ook niet echt gelukkig van. Het is namelijk niet alleen maar leuk wat je denkt.

Je denkt alles door elkaar

Het gaat echt van de hak op de tak in je hoofd. Je hebt moeite om het allemaal te volgen volgen, laat staan dat je het onder woorden kunt brengen wat er allemaal in je hoofd omgaat.

Je gedachten gaan met je aan de haal

Voor je het weet is een gedachte over waar je naartoe wilt op vakantie uitgemond in hoe ongelukkig je je voelt. Je hebt er onderweg van alles bij gehaald en je maakt van een mug een olifant.

Je focus is vaak ver te zoeken

Puur omdat je je laat afleiden door je eigen gedachten. Zit je met je dochter in de auto, zij keuvelt gezellig over school en jij zit in gedachten te puzzelen met de administratie. Waarmee je je dochter en jullie relatie natuurlijk ernstig tekort doet.

Echt ontspannen is lastig

Heb je eindelijk even tijd om rustig met een kop thee op de bank te gaan zitten, gaat het in je hoofd steeds maar weer over wat je allemaal nog moet doen. Alle to-do-lijstjes komen langs. En dus ga je maar weer bezig met alle taken die daar nog op staan. Daar gaat je welverdiende rust.

uitknop hoofd rust in je hoofd piekeren

Je bent niet de enige

Er wordt wat af gepiekerd in Nederland. Er wordt gepiekerd over zaken in de toekomst die nooit gaan gebeuren, 40% van de mensen doet dit regelmatig. Er wordt gepiekerd over dingen die gebeurd zijn in het verleden, 30% van de mensen geeft aan dit vaak te doen. Vrouwen piekeren het meest over hun gezin en familie en mannen het meest over financiën. 65% van de mensen piekert vooral in bed en 23% als ze eindelijk tijd hebben om te ontspannen.

In bijna elk TV-programma wordt er wel iets gezegd over even je gedachten uit zetten of je hoofd leeg maken en in Nederland werkt 1 op de 5 mensen niet als gevolg van stress en burn-out.

Prestatiesamenleving

We leven in een samenleving die 24 uur per dag doordraait, waar informatievoorziening nooit stopt en waar je geacht wordt het beste uit jezelf te halen. En die samenleving is in een rap tempo ontstaan. De techniek waarmee alle informatie bij ons komt wordt steeds geavanceerder en sneller terwijl ons brein moeite heeft zich aan te passen.

Modelletje uit de oertijd

Ons brein heeft in al die tijd nog nooit een update gehad en dus moeten we het nog steeds doen met het modelletje uit de oertijd. Die vooral is ingericht op het herkennen van gevaar. En dus is dat wat je ziet, gevaar. Angst voor verstoting door de kudde, want dat overleef je niet. En met jouw rare lach, dikke neus, dunne benen of wat je brein ook bedenkt, is dat gevaar heel reëel.

Wat mensen zeggen over RUST in je hoofd

 • Na wat getwijfel toch de cursus: Rust in je hoofd besteld. Ik raad het iedereen aan. Ik was een hele slechte slaper voor de cursus. Nu heb ik een manier gevonden om mijn gedachten een "parkeerplek" te geven. Hierdoor kan ik mijn hoofd leegmaken. Ik slaap sinds de cursus binnen 30 minuten in. Ook elke nacht 7 tot 8 uur achter elkaar. Heerlijk! De punten die we behandeld hebben tijdens het telefoongesprek waren net even de laatste zetjes, heb ik het idee. Cindy bedankt!
  Marianne Sluter Marianne Sluter
 • Het ruimt op! Ik merk het zelfs aan mijn houding, ik loop, zit en fiets rechtop. Blijkbaar was het in m'n hoofd zo rommelig dat het me neerdrukte zonder dat ik het in de gaten had. Het is nu een kwestie van bijhouden. Ik ben weer regisseur van mijn eigen hoofd, bedankt!!!
  Paulien Vermaas Paulien Vermaas

Hoe zou het zijn als je je hoofd even UIT kon zetten?

Want dat kan namelijk! En het is ook nog eens veel veel eenvoudiger dan jij ooit had kunnen bedenken. Je hoofd kan namelijk binnen 3 minuten UIT! Of op pauze. Je kunt een hoofd hebben waarin jij bepaalt wanneer je waaraan denkt. Zodat je heerlijk kunt slapen, je heerlijk kunt ontspannen, je je to-do-lijstjes eindelijk even opzij kunt schuiven en volledig kunt focussen op je kind, je partner of wat het ook maar is wat jouw onverdeelde aandacht vraagt.

RUST in je hoofd! Dat is precies wat je krijgt van deze online workshop...

Wat kun je verwachten

Wat mensen zeggen over RUST in je hoofd

 • Ik kan het wel van de daken schreeuwen, Cindy heeft mij handvaten gegeven om uit een negatieve spiraal te klimmen. Hier kan ik echt iets mee. Ik weet nu dat je je eigen brein kan regisseren. De chaos in mijn hoofd in kan delen en dingen kan parkeren en weg kan gooien. Ik raad het iedereen aan. ik voel dat het beter met me gaat. Dat ik zelf iets kan doen aan de chaos in mijn hoofd, is ongelooflijk om te ervaren. Het gaat goed met me komen, dat gevoel heb ik lange tijd niet meer gehad.
  Elly Elly
 • De methode was onbekend voor mij en ik kwam het bericht van de workshop RUST in je hoofd ‘per toeval’ hier tegen op Facebook! Ik voelde intuïtief aan dat dit iets was wat ik moest gaan ervaren. Op een hele fijne, prettige wijze met duidelijke heldere uitleg word je door de workshop heen begeleid. Bijzondere ervaring, want het is echt simpel en ontzettend effectief! Tijdens de workshop voelde ik al meteen verlichting, ondanks dat ik ook wel voelde dat er emotionele blokkades bij mij zaten.
  Ik heb gekozen voor VIP, dus ik had ook nog een coachcall met Cindy. Deze coachcall voelde fijn, met duidelijke vragen begeleidde Cindy mij op een hele prettige fijne wijze en heb ik daadwerkelijk diepe emoties (zonder deze emoties weer te hoeven herbeleven!) kunnen opruimen! Thanx daarvoor!!! 🙏🏻
  Dolinda Dolinda

Niets in de wereld

kan je zoveel zorgen geven

als je eigen gedachten

Een jaar lang toegang tot de online workshop
Audiofile voor RUST binnen 3 minuten
Audiofile voor loslaten van een rotgevoel
Telefonisch coachgesprek van een uur

BASIS

€197

gespreid betalen is mogelijk

 • Een jaar lang toegang tot de online workshop
 • Audiofile voor RUST binnen 3 minuten
 • Audiofile voor loslaten van een rotgevoel
 • Telefonisch coachgesprek van een uur

VIP

€297

gespreid betalen is mogelijk

 • Een jaar lang toegang tot de online workshop
 • Audiofile voor RUST binnen 3 minuten
 • Audiofile voor loslaten van een rotgevoel
 • Telefonisch coachgesprek van een uur

Wat mensen zeggen over RUST in je hoofd

 • Een gedegen, gestructureerde methode om je hoofd één keer goed te ordenen en daar dan telkens op terug te kunnen vallen. Als alles zo zijn eigen plekje heeft, kan ik het bij drukte in mijn hoofd daar altijd weer opbergen ipv er doorlopend mee bezig zijn terwijl eigenlijk iets anders mijn aandacht vraagt.
  Tineke Tineke
 • Ik heb zojuist online de workshop gevolgd en heb een fijn en rustig hoofdgevoel! De praktische insteek en het echt iets doen was een fijne verrassing. De “na” foto doet me glimlachen en dat is fijn. Bedankt Cindy!!
  Denise Denise