RUST in je hoofd

Online cursus:

In maximaal 3 uur leer ik je
hoe je eindelijk je alsmaar denkende brein
onder controle krijgt

RUST in je hoofd

online cursus

Je bent altijd aan het denken...

Het is onmogelijk om ermee te stoppen. Ze zijn in jouw hoofd de UIT-knop vergeten en daar ben je mooi klaar mee. Lig je na een drukke dag eindelijk in bed om lekker te gaan slapen, blijkt je hoofd daar heel anders over te denken. Die gaat nog even de dag evalueren en de volgende dag plannen en bedenken wat er allemaal verkeerd kan gaan en verkeerd gegaan is... En naast dat je van al dat denken niet kunt slapen word je er ook niet echt gelukkig van. Het is namelijk niet alleen maar leuk wat je denkt.

Je gedachten gaan met je aan de haal

Voor je het weet is een gedachte over waar je naartoe wilt op vakantie uitgemond in hoe ongelukkig je je voelt. Je hebt er onderweg van alles bij gehaald en je maakt van een mug een olifant.

Je focus is vaak ver te zoeken

Puur omdat je je laat afleiden door je eigen gedachten. Zit je met je dochter in de auto, zij keuvelt gezellig over school en jij zit in gedachten te puzzelen met de administratie. Waarmee je je dochter, maar ook jezelf en jullie relatie tekort doet.

Echt ontspannen is lastig

Heb je eindelijk even tijd om rustig met een kop thee op de bank te gaan zitten, gaat het in je hoofd steeds maar weer over wat je allemaal nog moet doen. Alle to-do-lijstjes komen langs. En dus ga je maar weer bezig met alle taken die daar nog op staan. Daar gaat je welverdiende rust.

uitknop hoofd rust in je hoofd piekeren

Je bent niet de enige

Er wordt wat af gepiekerd in Nederland. Er wordt gepiekerd over zaken in de toekomst die nooit gaan gebeuren, 40% van de mensen doet dit regelmatig. Er wordt gepiekerd over dingen die gebeurd zijn in het verleden, 30% van de mensen geeft aan dit vaak te doen. Vrouwen piekeren het meest over hun gezin en familie en mannen het meest over financiën. 65% van de mensen piekert vooral in bed en 23% als ze eindelijk tijd hebben om te ontspannen.

In bijna elk TV-programma wordt er wel iets gezegd over even je gedachten uit zetten of je hoofd leeg maken en in Nederland werkt 1 op de 5 mensen niet als gevolg van stress en burn-out.

Prestatiesamenleving

We leven in een samenleving die 24 uur per dag doordraait, waar informatievoorziening nooit stopt en waar je geacht wordt het beste uit jezelf te halen. En die samenleving is in een rap tempo ontstaan. De techniek waarmee alle informatie bij ons komt wordt steeds geavanceerder en sneller terwijl ons brein moeite heeft zich aan te passen. Je bent bovendien dag in dag uit aan het proberen alles onder controle te krijgen. Je leven moet wel aan bepaalde normen voldoen en niet in de laatste plaats voor de buitenwacht.

Modelletje uit de oertijd

Ons brein heeft in al die tijd nog nooit een update gehad en dus moeten we het nog steeds doen met het modelletje uit de oertijd. Die vooral is ingericht op het herkennen van gevaar. En dus is dat wat je ziet, gevaar. Angst voor verstoting door de kudde, want dat overleef je niet. En met jouw rare lach, dikke neus, dunne benen of wat je brein ook bedenkt, is dat gevaar heel reëel.

Wat Marianne zegt over de cursus

 • Na wat getwijfel toch de cursus: Rust in je hoofd besteld. Ik raad het iedereen aan. Ik was een hele slechte slaper voor de cursus. Nu heb ik een manier gevonden om mijn gedachten een "parkeerplek" te geven. Hierdoor kan ik mijn hoofd leegmaken. Ik slaap sinds de cursus binnen 30 minuten in. Ook elke nacht 7 tot 8 uur achter elkaar. Heerlijk! De punten die we behandeld hebben tijdens het telefoongesprek waren net even de laatste zetjes, heb ik het idee. Cindy bedankt!
  Marianne Sluter Marianne Sluter

Wat Pauline zegt over de cursus

 • Ik had altijd een hoofd vol gedachten en chaos. Na het volgen van RUST in je hoofd heb ik nooit meer zo'n chaos. Als het even onrustig wordt weet ik wat ik eraan kan doen. Ik ben ontzettend blij dat ik de cursus heb gedaan. Het heeft me ontzettend geholpen. Hier kan geen therapie tegenop.
  Pauline Stroet Pauline Stroet

Hoe zou het zijn als je je hoofd even UIT kon zetten?

RUST in je hoofd is de eerste module van de cursus BAAS in eigen hoofd. Het is de eerste stap om volledig onder controle te hebben wat er in je hoofd gebeurt. Je krijgt als het ware inderdaad een UIT-knop voor je brein. Binnen 3 minuten kun je na het volgen van de cursus je brein pauzeren. Zodat je kunt slapen, concentreren of ontspannen.

Als je begint met RUST in je hoofd kun je daarna stap voor stap de modules (4 in totaal) van BAAS in eigen hoofd ontgrendelen. RUST in je hoofd geeft zichzelf echter al een groot effect.

Wat kun je verwachten

Wat Elly zegt over RUST in je hoofd

 • Ik kan het wel van de daken schreeuwen, Cindy heeft mij handvaten gegeven om uit een negatieve spiraal te klimmen. Hier kan ik echt iets mee. Ik weet nu dat je je eigen brein kan regisseren. De chaos in mijn hoofd in kan delen en dingen kan parkeren en weg kan gooien. Ik raad het iedereen aan. ik voel dat het beter met me gaat. Dat ik zelf iets kan doen aan de chaos in mijn hoofd, is ongelooflijk om te ervaren. Het gaat goed met me komen, dat gevoel heb ik lange tijd niet meer gehad.
  Elly Elly

Niets in de wereld

kan je zoveel zorgen geven

als je eigen gedachten

Levenslang onbeperkt toegang tot RUST in je hoofd
Audiofile voor RUST binnen 3 minuten
Audiofile lange versie om alles nog even weer grondig te doen
Audiofile voor transformeren van een rotgevoel
Toegang tot module 2 Anders opslaan
Toegang tot module 3 Anders denken
Toegang tot module 4 Situaties anders bekijken
Toegang tot de BONUS module (alle latere toevoegingen en oefeningen)
Toegang tot de BAAS in eigen hoofd community
Eerste hulp bij emoties rescue video

RUST in je hoofd

€297

gespreid betalen is mogelijk

 • Levenslang onbeperkt toegang tot RUST in je hoofd
 • Audiofile voor RUST binnen 3 minuten
 • Audiofile lange versie om alles nog even weer grondig te doen
 • Audiofile voor transformeren van een rotgevoel
 • Toegang tot module 2 Anders opslaan
 • Toegang tot module 3 Anders denken
 • Toegang tot module 4 Situaties anders bekijken
 • Toegang tot de BONUS module (alle latere toevoegingen en oefeningen)
 • Toegang tot de BAAS in eigen hoofd community
 • Eerste hulp bij emoties rescue video

BAAS in eigen hoofd

€997

gespreid betalen is mogelijk

 • Levenslang onbeperkt toegang tot RUST in je hoofd
 • Audiofile voor RUST binnen 3 minuten
 • Audiofile lange versie om alles nog even weer grondig te doen
 • Audiofile voor transformeren van een rotgevoel
 • Toegang tot module 2 Anders opslaan
 • Toegang tot module 3 Anders denken
 • Toegang tot module 4 Situaties anders bekijken
 • Toegang tot de BONUS module (alle latere toevoegingen en oefeningen)
 • Toegang tot de BAAS in eigen hoofd community
 • Eerste hulp bij emoties rescue video

Wat Tineke zegt over RUST in je hoofd

 • Een gedegen, gestructureerde methode om je hoofd één keer goed te ordenen en daar dan telkens op terug te kunnen vallen. Als alles zo zijn eigen plekje heeft, kan ik het bij drukte in mijn hoofd daar altijd weer opbergen ipv er doorlopend mee bezig zijn terwijl eigenlijk iets anders mijn aandacht vraagt.
  Tineke Tineke