Over mij

cindy de jonge psycholoog hoofdregisseur matrixcoaching druk in je hoofd

EVEN VOORSTELLEN...

Ik ben Cindy de Jonge. psycholoog, gecertificeerd MatriXcoach, levenscoach en (helaas én gelukkig tegelijk) ervaringsdeskundige. Waar ik ervaring mee heb zelf? BURNOUT, midlife-crisis, depressie, perfectionisme, controlegedrag, carrière-switch, onzekerheid, piekeren, kortom met het leven en al z'n lastigheden. Ik weet exact wat het is om verre van regisseur in je eigen hoofd te zijn. Inmiddels ben ik grotendeels WEL de baas in m'n eigen hoofd (al heb ik ook zo m'n momenten) en ik wil jou graag hetzelfde helpen bereiken!

Met de MatriXmethode heb ik een praktische oplossing voor je. Dat praktische past enorm bij mij, de nuchtere Drent. Alhoewel het coachen op een dieper niveau mij ook steeds meer trekt en dus bied ik dat tegenwoordig ook in in de vorm van e-mailcoaching.

Het is voor mij hoe dan ook essentieel dat jij zelf de regie hebt, ook in het coachproces. Zelf iets daadwerkelijk kunnen doen kan heel bevrijdend zijn. Alleen maar steeds je verhaal vertellen en herbeleven en rond blijven rollen in je ellende is wat mij betreft nooit de oplossing. De MatriXmethode is daar een hele mooie tool voor. Lekker (wat gek klinkt maar wel zo is) de schouders eronder en zelf aan de slag.

TERUGnaar de STARTpagina

CONTACTGEGEVENS

Hoofdregisseur
Klaprooslaan 16
9413 BA Beilen

06-41610873
info@hoofdregisseur.nl

KvK nummer: 66865301
BTW nummer: NL 104436657B01

Contactformulier

Contact opnemen met Hoofdregisseur kan telefonisch, via Facebook (hierboven), whatsapp, e-mail of via het contactformulier hieronder: