cindy haveman


Over mij

Ooit was ik een enorme stresskip. Controlfreak, onzeker en perfectionistisch. Nachten wakker liggend omdat ik niet kon stoppen met piekeren. Met een stressvolle baan, veel vrijwilligersdingetjes en jonge kinderen resulteerde dat in 2014 in een burn-out met een depressie. Aanvankelijk dacht ik dat de omstandigheden de oorzaak waren van de diepe put waarin ik terecht gekomen was. Niks bleek minder waar te zijn...

Het ging alleen slechter

Braaf ging ik naar m'n afspraken met de bedrijfsarts en GGZ. Na een jaar en een aantal mislukte reïntegratiepogingen ging het eigenlijk alleen slechter met me.

Er was nog veel meer mis

De psycholoog kwam met allemaal diagnoses aan zoals ADD, OCD en zelfs een persoonlijkheidsstoornis. M'n verleden bleek ook een ramp te zijn en ik had alle reden me te voelen zoals ik me voelde. Kortom, er was veel meer niet goed dan ik zelf bedacht had.

Deprimerend

De wachtkamer bij GGZ en puur het feit dat ik daar zat was ook al niet erg bevorderlijk voor m'n oordeel over hoe het ervoor stond met m'n leven.

perfectionisme controledrang onzekerheid stoppen met piekeren

M'n gedachten waren de oorzaak

Pas toen ik op een dag op social media een spiritueel getint berichtje las waarin stond dat je stress veroorzaakt wordt door je gedachten ging er bij mij een lampje branden.

Er zelf mee stoppen

Ik werd er enthousiast van dat ik het zelf deed. Want dan kun je er ook weer zelf mee stoppen. Tot dan had het gevoeld alsof ik geen controle en geen invloed had.

Praktische tools

Als je mij toen de praktische tools had gegeven die ik nu zelf aanbied aan mijn cursisten was ik zo klaar geweest. Helaas bestonden die toen niet waardoor ik zelf op zoek moest.


Praktische tools

Misschien komt het doordat ik een geboren en getogen nuchtere Drent ben, maar ik ben nogal praktisch ingesteld. Vertel me hoe ik iets moet doen en ik doe het. Met praktische tools In combinatie met m'n perfectionisme en doorzettingsvermogen was ik er zo weer bovenop geweest. Daarom heb ik ze zelf ontwikkeld...

UIT-knop

Binnen 3 minuten je piekergedachten parkeren en uitschakelen. Inzicht in wat je wanneer denkt en keuze in of je dit wel of niet wilt en of je dit nu wilt.

Anders opslaan

Je geheugen (verleden en toekomst) herprogrammeren waardoor je verleden minder grip op je heeft en je toekomst minder beangstigend is.

Anders denken

Iedereen heeft bepaalde overtuigingen. Aan de hand van een gestructureerde onderzoeksmethode kom je erachter dat het tegenovergestelde net zo waar is.

Anders kijken

Als je verandert hoe je naar de wereld kijkt verandert de wereld waarnaar je kijkt.

Wat is jouw bril waardoor je naar de werkelijkheid kijkt en alles interpreteert?

Direct aan de slag

Klinkt het je als muziek in de oren om lekker praktisch aan de slag te gaan met je hoofd en spreekt mijn visie en werkwijze je aan? Meld je dan aan voor de cursus BAAS in eigen hoofd. Je ontvangt direct na je aanmelding je inlogcodes om ermee aan de slag te gaan. Gewoon vanaf je telefoon (of laptop of tablet).

Nuchtere spiritualiteit

Hoe nuchter en praktisch ik ook ben, ik ben ook spiritueel. Op een nuchtere en praktische manier. De dagelijkse inspiratie op Facebook en Instagram zijn vaak spirituele quotes praktisch uitgelegd met voorbeelden van mijzelf.

De UIT-knop is geïnspireerd op meditatie, maar superpraktisch in het dagelijkse leven toe te passen zonder dat je daarvoor een half uur met kaarsjes en wierook op een meditatiekussen hoeft te gaan zitten.

Klanten over mij

Carlijn

"Cindy heeft een heldere no-nonsense kijk op het leven. Waar ik bij andere coaches/psychologen een serieus probleem had geeft Cindy me het vertrouwen dat er weinig aan de hand is en dat ik het zelf doe door te worstelen met het leven"

Ingrid

"Geweldig hoe Cindy het vermogen heeft om dingen inzichtelijk te maken. Ze is een echte professional"

Volg Hoofdregisseur op sociale media

Cindy is één van de weinige coaches waar ik aan ben blijven plakken. Haar berichten op social media zijn heerlijk om te lezen. Ze geeft herkenbare voorbeelden van wat ze zelf meemaakt...

Daniëlle


OVER HOOFDREGISSEUR

Ruim 1000 tevreden klanten hebben inmiddels hun hoofd onder controle dankzij de praktische tools die Hoofdregisseur aanbiedt. Aan de gratis masterclass doen maandelijks ruim 500 mensen mee en op social media zijn er zo'n 14000 fans.

Als je wilt stoppen jezelf ongelukkig te denken, mail me dan op cindy@hoofdregisseur.nl of meld je aan voor de minicursus of de masterclass.

Hoofdregisseur - BAAS in eigen hoofd

CONTACT

De Stroom 62 Beilen
WhatsApp: 06-41610873
E-mail: cindy@hoofdregisseur.nl

BTW-nr: NL001411544B73

KvK-nr: 66865301

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Cookieverklaring

© Copyright Hoofdregisseur 2023.  Alle rechten voorbehouden.

Free Download

Sign up now to get your free guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress