live online workshop

Een online workshop over de creatiekracht van je gedachten

Het is het best bewaarde geheim... Je kunt met je gedachten en je bewustzijn je realiteit creëren. In deze online workshop neem ik je mee in de wereld van de kracht van je gedachten, de wet van de aantrekkingskracht...

Je gedachten zijn krachtiger dan je denkt

Als piekerexpert ben ik natuurlijk vooral bezig met het verhelpen van piekergedachten, maar inmiddels heb ik ook de andere kant ontdekt. Door de juiste gedachten te kiezen en je bewust te zijn van wat er in je hoofd gebeurt, kun je je realiteit veranderen. Het is niet moeilijk want je doet het al, alleen ben je je er niet bewust van en daardoor doe je maar wat en krijg je maar wat...

Wie geeft de workshop?

Cindy Haveman

Piekerexpert & Ervaringsdeskundige

Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert en nog veel belangrijker, ervaringsdeskundige.

Er was een tijd waarin ik enorm worstelde met het leven. Ik was perfectionistisch, een controlfreak en bij vlagen heel erg onzeker.

Dat leverde mij in 2014 een burn-out en een depressie op. Inmiddels gaat het meer dan geweldig met me doordat ik van slachtoffer creator van m'n leven ben geworden.

Omdat dat zó fantastisch voelt, wil ik wat ik geleerd heb met zoveel mogelijk mensen delen. De oplossing voor alles ligt  altijd in jezelf!

Wat kun je verwachten?

Ik ga mijn persoonlijke ervaring op dit gebied met je delen en we gaan het hebben over hoe je gedachten je realiteit te creëren. We gaan oefeningen doen en elkaar inspireren om hiermee aan de slag te gaan!

Informatie

Ik ga je vertellen hoe je gedachten je realiteit creëren. Het is niet moeilijk want je doet het dagelijks

Inspiratie

Ik ga je op een nieuwe manier naar je gedachten en je leven laten kijken

Oefeningen

We gaan mooie oefeningen doen 

Workshop creatiekracht

Inzicht
Inspiratie
Regie
Geen slachtoffer maar creator

Interactie

Tijdens de workshop kun je via de chat vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers

Vragen stellen

Je kunt je vragen na de workshop mailen. Ik beantwoord ze zo snel mogelijk persoonlijk

Herhalen

Je kunt de online workshop onbeperkt herhalen

Wat deelnemers zeggen

een kleine greep uit de reacties van de deelnemers

Sonja

"Ik heb veel opgestoken van de workshop creatiekracht. Vanwege een lastige situatie in mijn leven momenteel pas ik toe wat ik geleerd heb en het geeft me een rustiger gevoel. Heb ook meer vertrouwen dat het goed komt. Ik zeg geregeld tegen mezelf wat ik graag wil en dat ik het ook verdien! Ineens gebeuren er positieve dingen die ik echt niet aan zag komen. Zo fijn! Ik ben erg blij dat ik deze workshop gevolgd heb. "

Dora

"Ik dacht eerst dat het wat zweverig zou zijn, maar allesbehalve dat!"

Monique

"Het was een duidelijke en inspirerende workshop!"


Copyright © 2023 Hoofdregisseur. Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Page Created with OptimizePress