"Stoppen met piekeren"

minicursus

(bijna gratis)

Minicursus stoppen met piekeren

Je hoofd staat altijd AAN en je denkt er niet alleen leuke dingen. Je denkt jezelf ongelukkig. Terwijl je jezelf met hetzelfde gemak gelukkig kunt denken. Zodra je meer controle hebt over je gedachten en ze zelfs af en toe even UIT kunt zetten, dan kun je weer tot jezelf komen. Want jezelf raak je in al dat denkgeweld namelijk kwijt. Daardoor word je onzeker en op den duur zelfs angstig of depressief.

Het is daarom een goed idee om je aan te melden voor de minicursus. Ik ga je vertellen hoe het werkt in je hoofd en dat er een UIT-knop bestaat! Ik ga je jouw eigen UIT-knop laten ervaren en je krijgt volop heerlijke anti-piekertips. Het is online, je hoeft er dus de deur niet voor uit! Kosten: €5,- (een jaar onbeperkt toegang)

Wat kun je verwachten

  • kennismaking met jouw UIT-knop
  • 8 videolessen
  • RUST in je hoofd ervaren
  • Waardevolle anti-piekertips
  • Een jaar lang onbeperkt toegang

Niets in de wereld
kan je zoveel zorgen geven
als je eigen gedachten

 

  • Name
    Elly Fernee - Ik kom een advertentie tegen op Facebook. Over piekeren en malen , een minicursus. Ik zit in z'on diep dal dat ik denk, baat het niet, schaadt het niet en druk op de knop. Ik kan het wel van de daken schreeuwen, Cindy heeft mij handvaten gegeven om uit een negatieve spiraal te klimmen. Na de minicursus zag ik weer een lichtpunt aan de horizon. Ik kan het gewoon niet geloven. Hier kan ik echt iets mee. Ik weet nu dat je je eigen brein kunt regisseren.

#1 Piekerexpert

Met mijn anti-piekertips inspireer ik dagelijks ruim 9000 enthousiaste fans op social media. Via e-mail zijn dat er ruim 10000. Inmiddels kunnen meer dan 600 mensen hun gepieker binnen 3 minuten stoppen dankzij mijn RUST in je hoofd workshop. Daarnaast coach ik mensen om zichzelf gelukkig te denken en te bevrijden van onzekerheid, angst en onverwerkte emoties. En dat alles op een bijzonder praktische no-nonsense manier.