"Stoppen met piekeren"

minicursus

Stoppen met piekeren

Piekeren kan je doodongelukkig maken. Je kunt de regie over je hoofd volledig kwijt zijn en dat kan op de lange termijn nare gevolgen hebben, zoals een burn-out of depressie. Een hoofd dat altijd AAN staat is ook erg irritant als je probeert te slapen of te ontspannen.

In een minicursus van 8 videolessen vertel ik je de basisprincipes van stoppen met piekeren. Bovendien laat ik je kennismaken met de UIT-knop voor je brein waarmee je je gepieker even kunt stoppen. Het is online, je hoeft er dus de deur niet voor uit!

De minicursus kost €9,-

piekeren

Wat kun je verwachten

  • kennismaking met jouw UIT-knop
  • 8 videolessen
  • RUST in je hoofd ervaren
  • Waardevolle anti-piekertips
  • Een jaar lang onbeperkt toegang

Niets in de wereld
kan je zoveel
zorgen geven
als je eigen gedachten

De minicursus kost €9,-

  • Name
    Elly Fernee - Ik kom een advertentie tegen op Facebook. Over piekeren en malen , een minicursus. Ik zit in z'on diep dal dat ik denk, baat het niet, schaadt het niet en druk op de knop. Ik kan het wel van de daken schreeuwen, Cindy heeft mij handvaten gegeven om uit een negatieve spiraal te klimmen. Na de minicursus zag ik weer een lichtpunt aan de horizon. Ik kan het gewoon niet geloven. Hier kan ik echt iets mee. Ik weet nu dat je je eigen brein kunt regisseren.

#1 Piekerexpert

Met mijn anti-piekertips inspireer ik dagelijks ruim 12000 enthousiaste fans op social media. Via e-mail zijn dat er ruim 13000. Inmiddels kunnen meer dan 800 mensen hun gepieker binnen 3 minuten stoppen dankzij mijn RUST in je hoofd workshop. Daarnaast coach ik mensen om zichzelf gelukkig te denken en te bevrijden van onzekerheid, angst en onverwerkte emoties. En dat alles op een bijzonder praktische no-nonsense manier.