Klantervaringen

  Natuurlijk wil je niet alleen mijn jubelwoorden horen, want natuurlijk ben ik enthousiast. Je wilt het allerliefst van echte andere mensen horen wat hun ervaringen zijn met Hoofdregisseur. Op dit moment bied ik een online workshop hoofd opruimen, telefonische matriXcoaching en een gratis RUST in je hoofd challenge aan. De ervaringen van anderen hiermee lees je hieronder.

  Ervaringen met de workshop hoofd opruimen

  druk hoofd hoofd opruimen matriXmethode klantervaring
  druk hoofd hoofd opruimen matriXmethode klantervaring
  druk hoofd hoofd opruimen matriXmethode klantervaring
  druk hoofd matrixmethode hoofd opruimen klantervaring
  druk hoofd hoofd opruimen matriXmethode klantervaring
  druk in je hoofd matrixmethode hoofd opruimen klantervaring
  druk hoofd hoofd opruimen matriXmethode klantervaring
  druk hoofd hoofd opruimen matriXmethode klantervaring
  klantervaring Hoofdregisseur hoofd opruimen RUST in je hoofd

  Ervaringen met de telefonische coaching

  matrixmethode matrixcoaching hoofdregisseur klantervaring
  matrixmethode matrixcoaching angst oplossen klantervaring
  matrixcoaching
  matrixmethode matrixcoaching hoofdregisseur klantervaring
  matricoaching
  • Hoe kunnen een paar vragen in zo’n korte tijd zóveel veranderen?

   Voor de coaching had ik meegedaan met de RUST in je hoofd challenge. Ik was op zoek naar RUST in mijn hoofd vanwege een angst. De challenge hielp me niet voldoende. Ik heb Cindy gemaild en gevraagd wat ze adviseerde. Ze raadde me de telefonische coaching aan. Ik dacht toen: “hoe kunnen een paar vragen dan in zo’n korte tijd wél iets veranderen?” Cindy was ervan overtuigd dat het me zou helpen m’n angst op te lossen. Achteraf ben ik zó blij dat ik het gedaan heb! De telefonische coaching heb ik als prettig ervaren , juist omdat je elkaar niet ziet. Cindy heeft een prettige stem en stelde me op m’n gemak. Maar het resultaat is het belangrijkst! Binnen 20 minuten had ik al het gevoel dat m’n angst weg was. En ik heb ‘m nog niet weer gevoeld! Als het mij helpt dan denk ik dat dit voor iedereen werkt! Ons hoofd werkt immers in grote lijnen hetzelfde…
   Name Gerda
  • Een half jaar later nog steeds van het nare gevoel bij een gebeurtenis af

   Een gebeurtenis uit het verleden riep altijd een heel naar gevoel in mijn buik bij mij op. Zelfs na al die jaren was dat gevoel niet minder geworden. Na een coachingssessie wist Cindy het gevoel van een 9 naar een 0 te krijgen. Nu, een half jaar later, krijg ik geen naar gevoel meer als ik eraan denk. Het is op de een of andere manier van elkaar losgekoppeld denk ik. Heel bijzonder!
   Name Marion
  • Geen slapeloze nachten meer, heerlijk!

   Ik heb regelmatig last van slapeloze nachten als er de volgende dag wat 'spannends' staat te gebeuren. Onbewust maak ik datgene in mijn hoofd veel groter dan dat het is. Cindy heeft me geleerd om mijn grotermakende gedachten te veranderen en de bijbehorende zenuwachtige, bijna angstige gevoelens uit te wissen. Ik slaap sindsdien eerder in en slaap langer aan 1 stuk. Ik lig niet meer hele nachten wakker. Heerlijk!
   Name Marion
  • Het is alsof Cindy met een gummetje een stuk heeft uitgegumd!

   De coaching heeft iets vervelends weggenomen wat ik ook niet meer terug kan vinden! Ik heb eerst wel getwijfeld over het feit dat de coaching telefonisch was. Maar dat bleek juist prettig te zijn! Door informatie die ik van tevoren per mail ontvangen had was ik voorbereid op het gesprek. De vriendelijke stem van Cindy zorgde al snel dat ik mij op mijn gemak voelde. Lekker in m'n eigen omgeving. De volgende dag moest ik naar de kaakchirurg en daar was ik zooo bang voor! Die angst was als een grote stampende draak! Zou echt één telefoontje me daar van af kunnen helpen?

   Ik hoefde inhoudelijk niets te vertellen. Ik kon alles fijn voor mezelf houden. Wat moet dat fijn zijn voor mensen die zich ergens voor schamen en zo toch gecoacht kunnen worden! Ik hoefde tijdens de coaching niets te herbeleven. Graven in het verleden op zoek naar oorzaken hoefde ook niet.

   Cindy leidde me met haar vragen langs allerlei belevingsgebieden en liet me daar zelf veranderingen in aanbrengen. Dat ging verrassend makkelijk. Aan het eind van het gesprek ging in gedachten naar de startsituatie, mijn angst voor de kaakchirurg. Ik was aan het graven en zoeken, maar ik kon het niet meer terug vinden! Bizar! Alsof ze met een gummetje een stuk weggegumd heeft.

   Ik heb na de coaching geen last meer gehad van m'n angst. De behandeling bij de kaakchirurg is pijnloos verlopen, dus de angst was sowieso al ongegrond.

   Mensen, niet meer betalen voor lange zinloze trajecten! Even een half uurtje bellen met Cindy. Het is echt supersnel en effectief! Na afloop schijnt er een heel ander licht. Ik ben dik tevreden! Echt doen, hoor!
   Name Natasja
  • Na een half uurtje coaching was m'n angst- en paniekgevoel verdwenen

   Een dag voordat ik op vakantie zou gaan kwam ik Hoofdregisseur tegen op Facebook. Het was zaterdag. Ik was de hele dag al wat paniekerig omdat we de volgende dag gingen vliegen. Al een paar keer heb ik nu een aanval van hyperventilatie gehad en ik was bang dat dit me in het vliegtuig zou overkomen. Via Facebook heb ik Cindy mijn probleem voorgelegd. Ze reageerde heel snel en gaf aan dat ze tussen twee feestjes door wel even tijd vrij wou maken om mij telefonisch te coachen. Op zaterdagavond!

   Dat vond ik zo fijn, al betwijfelde ik wel of het zou gaan werken... het klonk eigenlijk wat te simpel.

   Na een half uurtje coaching, waar ik half hyperventilerend aan begon, was m'n angst en paniekgevoel verdwenen. Cindy heeft me m'n lievelingsbloemen, zonnebloemen op de plek van een gedachte laten zetten. Ik kon de volgende dag gewoon vliegen. Ik moest namelijk steeds aan zonnebloemen denken.

   Ik kan dit echt iedereen met een angst aanbevelen. Binnenkort ga ik ook nog de workshop hoofd opruimen doen. Dat lijkt me zo fijn! Daar kan ik nu wel al blij van worden...
   Name Bo
  • Na de coaching voelde de situatie veel lichter aan, meer als een herinnering

   Voor de coaching twijfelde ik of MatriXcoaching in mijn situatie wel mogelijk zou zijn. Ik had begrepen dat je één situatie moest kiezen. Dat kon ik niet, mijn probleem was zo groot. In de praktijk hielp Cindy me en door haar manier van vragen werd al snel duidelijk welke situatie ik moest kiezen. Toen die geneutraliseerd was, mocht ik er gewoon nog eentje kiezen. Dat vond ik een prettige aanpak. Zo konden we toch een groter geheel behandelen.

   Na de coaching voelde de situatie veel lichter aan, meer als een herinnering. Ik hoop zó dat dit blijvend is!

   Ik kan dit echt aanbevelen aan mensen die erg met een bepaalde situatie zitten en een snelle manier zoeken om ermee om te gaan. Je hoeft niks specifieks over de inhoud te vertellen , dat maakt het een stuk minder beladen. Ook vind ik het fijn dat het telefonisch kan...
   Name Laura
  • Ik riep steeds "O, wat gaaf!"

   Op YouTube had ik al wat video's bekeken van MatriXcoaching. Ik was erg nieuwsgierig of het echt zo zou werken zoals de mensen in die video's het beleefden. Ik kon het ergens bijna niet geloven. De telefonische coaching was een bijzondere ervaring. Ik geloof dat ik steeds "o, wat gaaf!" heb geroepen. Na afloop had ik een prettig gevoel. Dat het telefonisch was, vond ik wel prettig en ben ik wel gewend, het gaat toch om mijn eigen proces. Het is me zo goed bevallen dat ik overweeg om me nog een keer te laten coachen, op een andere gebeurtenis.

   Ik raad dit aan voor mensen die wel naar zichzelf kunnen kijken en verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen proces.

   Het was kort en krachtig, daar houd ik wel van! Ik ben zo enthousiast dat ik overweeg om zelf een opleiding te gaan volgen tot MatriXcoach.
   Name Andrea
  • Na een half uurtje coaching zijn de scherpe kantjes eraf

   Voordat ik besloot om een telefonisch coachgesprek te plannen vroeg ik me af of mijn probleem wel geschikt was voor telefonische coaching. Ik heb contact gezocht met Cindy en zij verzekerde me ervan dat dit wel het geval was. Cindy heeft een goede stem waardoor ik me al snel op m'n gemak voelde, ik was m'n zenuwen al snel kwijt. Na een half uurtje coaching zijn de scherpe kantjes eraf en daar ben ik heel erg blij mee! Ik heb ook geleerd hoe ik het zelf kan toepassen. Ik wil dit echt aan iedereen aanraden, het werkt echt en het is betaalbaar. Bedankt, Cindy!
   Name Binnie

  Ervaringen met de RUST in je hoofd challenge

  rust in je hoofd challenge hoofdregisseur