Het verhaal van Josje

Mag ik je het verhaal van Josje met je delen? Josje is één van mijn lieve klanten. Josje is niet zielig, net als jij, ze is niet gek, net als jij! Maar ze had gewoon even een praktische oplossing nodig. Net als jij?

Bezige bij

Josje is een enorm bezige bij, die betrokken is bij het organiseren van grote evenementen. Dat doet ze op vrijwillige basis. Vergaderen gebeurt meestal in de avonduren en dat wordt regelmatig later dan ze gepland had. Ze heeft het altijd práchtig gevonden en ze is er ook echt goed in! Ze neemt altijd met erg veel plezier de complimentenregen na een evenement in ontvangst. Overdag heeft ze uiteraard haar baan, de zorg voor haar man en haar kinderen én het huishouden.

Moeite met inslapen

Jarenlang ging dit prima. Maar de laatste tijd zat haar hoofd enorm vol met informatie en allerlei emoties, onzekerheden en zelfs angsten. Ze begon moeite te krijgen met inslapen 's avonds. Hierdoor kreeg ze te weinig nachtrust. De volgende dag gingen al haar bezigheden gewoon verder en 's avonds lag ze weer wakker. Langzamerhand putte dit haar steeds verder uit. Langzamerhand... want in het begin had ze het zelf niet eens in de gaten.

Online workshop Hoofd Opruimen

Toen ze de wanhoop nabij was stuitte ze per toeval op mijn Facebookpagina. Ze las daar regelmatig dingen over drukte en rust in je hoofd. Langzamerhand raakte ze ervan overtuigd dat de ONLINE workshop Hoofd Opruimen weleens de oplossing voor haar drukke hoofd zou kunnen zijn. Toen ze er voor het eerst over las had ze nog gedacht dat het wel erg wazig klonk. Hoe kon je je hoofd nou opruimen? Een beetje wroeten in je hersencellen? Hoe dan? Maar toen ze geleerd had dat ze ook een praktisch brein had, raakte ze steeds meer twijfels kwijt.

Opgelucht en bevrijd

Uiteindelijk schafte ze de workshop toch aan en ze is er meteen eens goed voor gaan zitten. Een uur later stroomden de tranen over haar wangen! Ze had nog nooit een leeg hoofd gehad... Ze had net haar laatste angsten en drukte in een paasvuur zien verdwijnen en ze voelde zich zó ontzettend opgelucht en bevrijd! Ze heeft heerlijk geslapen die nacht. Ze vertelde me dat ze tijdens het opruimen steeds al had moeten gapen, ze realiseerde zich toen dat ze blijkbaar nóg vermoeider was geweest dan ze had gedacht.

Haar oplossing

Haak je af bij het paasvuur? Niet doen! Dat is haar oplossing en juist dat maakt dat het werkt! Jij hebt jouw oplossing! Bij de workshop hoofd opruimen ga je jouw oplossing zoeken (én vinden!).

En nu?

Het gaat hartstikke goed met haar! Inslapen is geen probleem meer. Haar angsten kan ze opruimen. Coaching hierop is in mijn ogen een logische volgende stap, maar daarvoor moet ze denk ik eerst nog even een door haar zelf opgeworpen drempel over. Ze hoeft immers geen enkele inhoud te vertellen en ze kan als ze dat prettig vindt in haar eigen vertrouwde omgeving blijven. Maar ze geeft aan dat ze aan het hoofd opruimen voor nu echt genoeg heeft. Het is rustiger in haar hoofd dan ze ooit voor mogelijk had kunnen houden.

Toverstokje

Je kunt je voorstellen dat ik echt houd van mijn werk! Dit soort reacties krijg ik namelijk bijna dagelijks... Het voelt bijna alsof ik een toverstokje heb.

RUST in je hoofd challenge

Ben je ook toe aan meer RUST in je hoofd? In de 5-daagse RUST in je hoofd challenge krijg je dagelijks gedurende 5 dagen een e-mail van me met een video, een blog of een oefening. En aan het eind van de challenge heb je een keer de RUST in je hoofd ervaren en heb je de sleutel tot een langduriger oplossing.

Schrijf je nu meteen in!

Dan beginnen we morgen!

privacy Je gegevens zijn veilig. Ik heb ook een hekel aan spam.