Jaaa... de eerste stap is gezet!


2020 is alweer even begonnen. Gelukkig Nieuwjaar… Op 21 januari (de dag na blue monday) ga ik je vertellen dat je dat wel zelf moet doen, dat gelukkige nieuwjaar. Dat is niet iets wat vanzelf komt of wat aan komt waaien. Het heeft alles te maken met wat er in jouw hoofd gebeurt! Je kunt jezelf namelijk helemaal de put in denken, maar het tegenovergestelde is ook zeker mogelijk. Ik ga je vertellen hoe. Zet het in je agenda…

 

Praktisch

Binnen nu en een paar seconden krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin jouw persoonlijke link naar het webinar. Je klikt even voor aanvang op de link in je bevestigingsmail en dan start het webinar automatisch op de starttijd.

Vergeet niet om de datum en het tijdstip ook even in je agenda te zetten! Het zou zo zonde zijn als je dit zou missen. Ik ben echt superenthousiast over wat ik met je ga delen… Het kan heel veel voor je veranderen.

Mis de dagelijkse anti-piekertips op social media niet!

Op Facebook en Instagram plaats ik (bijna) dagelijks hele waardevolle anti-pieker en anti-ongelukkig-denktips. Zorg dat je niks mist! Je hoeft alleen maar even op de afbeeldingen te klikken en aan te geven dat je mij wilt volgen. Bij Facebook kan het handig zijn om niet gewoon te volgen maar om te kiezen voor ‘als eerste weergeven’, dan hoef je niks te missen!

 

 

 

piekerexpert