Je aanmelding is gelukt!


Op de afgesproken datum en tijd ga ik je vertellen hoe je in 4 stappen (weer) gelukkig wordt. Dat je geluksgevoel niet afhankelijk hoeft te zijn van wat er al dan niet gebeurt in je leven. Dat het niet afhankelijk zou moeten zijn van wat anderen wel of niet tegen je zeggen. Lees onder de afbeelding even verder voor de praktische informatie en over hoe je nu al een start kunt maken! Er is namelijk een bijzondere rol weggelegd voor stoppen met piekeren.

 

Praktisch

Binnen nu en een paar seconden krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin jouw persoonlijke link naar het webinar. Je klikt even voor aanvang op de link in je bevestigingsmail en dan start het webinar automatisch op de starttijd.

Vergeet niet om de datum en het tijdstip ook even in je agenda te zetten! Het zou jammer zijn als je dit zou missen.

Nu al een begin maken

Piekeren is de grootste oorzaak van je somber en ongelukkig voelen. Niet de omstandigheden waarin je je bevindt. Om alvast een begin te maken met stoppen met piekeren en dus gelukkiger worden raad ik je aan om mijn minicursus te volgen. Die kun je voor € 5,- bestellen door op de knop hieronder te klikken:

Social media

Op Facebook en Instagram plaats ik (bijna) dagelijks hele waardevolle anti-pieker en anti-ongelukkig-denktips. Zorg dat je niks mist! Je hoeft alleen maar even op de afbeeldingen te klikken en aan te geven dat je mij wilt volgen. Bij Facebook kan het handig zijn om niet gewoon te volgen maar om te kiezen voor ‘als eerste weergeven’, dan hoef je niks te missen!

 

 

 

piekerexpert