RUST in je hoofd

Online workshop:

In maximaal 3 uur leer ik je
hoe jij de regie terugkrijgt
in je hoofd

RUST in je hoofd

tijdelijke aanbieding

Zolang is de aanbieding nog geldig:

OPTIE 1

197,-

termijnbetaling is mogelijk

VIP

(met coachgesprek)

Ja, dat wil ik!

OPTIE 2

97,-

termijnbetaling is mogelijk

BASIS

(zonder coachgesprek)

Ja, dat wil ik!

Wat kun je verwachten

Onbeperkt toegang tot de online cursus
4 onmisbare audiofiles voor op je telefoon
Toegang tot de online community
1 op 1 coaching gedurende een uur (telefonisch)

BASIS

€97,-

 • Onbeperkt toegang tot de online cursus
 • 4 onmisbare audiofiles voor op je telefoon
 • Toegang tot de online community
 • 1 op 1 coaching gedurende een uur (telefonisch)

VIP

€197,-

 • Onbeperkt toegang tot de online cursus
 • 4 onmisbare audiofiles voor op je telefoon
 • Toegang tot de online community
 • 1 op 1 coaching gedurende een uur (telefonisch)

Wat mensen zeggen over RUST in je hoofd

 • Hier kan ik echt iets mee. Ik weet nu dat je je eigen brein kan regisseren. De chaos in mijn hoofd in kan delen en dingen kan parkeren en weg kan gooien Dus Pieker je, maal je veel, denk je te weten wat een ander denkt . Ik raad het iedereen aan. Druk op de knop , je zal zien dat je weer blijer gaat voelen. Ik heb daarna de basis workshop gedaan. En ik voel dat het beter met me gaat . Dat ik zelf iets kan doen aan de chaos in mijn hoofd, is ongelooflijk om te ervaren. Het gaat goed met me komen, dat gevoel heb ik lange tijd niet meer gehad.
  Elly Fernee Elly Fernee
 • Het ruimt op! Ik merk het zelfs aan mijn houding, ik loop, zit en fiets rechtop. Blijkbaar was het in m'n hoofd zo rommelig dat het me neerdrukte zonder dat ik het in de gaten had. Het is nu een kwestie van bijhouden. Ik ben weer regisseur van mijn eigen hoofd, bedankt!!!
  Paulien Vermaas Paulien Vermaas
uitknop hoofd rust in je hoofd piekeren

Wat mensen zeggen over RUST in je hoofd

 • Het is eigenlijk heel simpel. Maar je moet het wel doen. Als je, zoals ik, visueel bent ingesteld dan is het heel makkelijk om je hoofd te ordenen. De filmpjes die je te zien krijgt zijn ook zeer treffend. Iedereen zal het herkennen. Ik kan deze training dan ook zeker aanbevelen. Mijn dochter heeft al een tijd een 'aap' in haar hoofd die we samen 's avonds per post opsturen naar de Noordpool. Laatst ook een keer naar de Zuidpool, omdat hij dan ook eens pinguïns ziet... Ik laat haar ook deze training zien omdat zij hier van leert hoe ze haar eigen gedachten kan ordenen. Hopelijk helpt het haar ook om straks zonder zorgen op schoolkamp te gaan. Iets waar ze nu nog tegenop ziet. Om een lang verhaal kort te maken: Gewoon volgen deze cursus en het dan bijhouden. Je hebt er echt baat bij!
  Carolien Carolien
 • De methode was onbekend voor mij en ik kwam het bericht van de workshop Hoofd opruimen ‘per toeval’ hier tegen op Facebook! Ik voelde intuïtief aan dat dit iets was wat ik moet gaan ervaren. Op een hele fijne, prettige wijze met duidelijke heldere uitleg word je door de workshop heen begeleid. Bijzondere ervaring, want het is echt simpel en ontzettend effectief! Tijdens de workshop voelde ik al meteen verlichting, ondanks dat ik ook wel voelde dat er emotionele blokkades bij mij zaten.
  Ik zelf zit in een burn-out en heb intuïtief mijn hart gevolgd en het helpt mij enorm om mijn hoofd op te ruimen, het geeft mij rust!!! De audio is onderdeel van het pakket, deze is erg fijn om er bij te hebben, zodat je elke dag of wanneer je wilt begeleid je hoofd kan opruimen. Na afloop heb ik een coachcall ingepland. Het zelf kunnen inplannen, werkt super makkelijk! Top! Deze coachcall voelde fijn, met duidelijke vragen begeleidde Cindy mij op een hele prettige fijne wijze en heb ik daadwerkelijk diepe emoties (zonder deze emoties weer te hoeven herbeleven!) kunnen opruimen! Thanx daarvoor!!! 🙏🏻
  Dolinda Dolinda

Niets in de wereld

kan je zoveel zorgen geven

als je eigen gedachten

Wat mensen zeggen over RUST in je hoofd

 • Een gedegen, gestructureerde methode om je hoofd één keer goed op te ruimen en daar dan telkens op terug te kunnen vallen. Als alles zo zijn eigen plekje heeft, kan ik het bij drukte in mijn hoofd daar altijd weer opbergen ipv er doorlopend mee bezig zijn terwijl eigenlijk iets anders mijn aandacht vraagt.
  Tineke Tineke
 • Ik heb zojuist online de workshop gevolgd en heb een fijn opgeruimd hoofdgevoel! De praktische insteek en het echt iets doen was een fijne verrassing. De “na” foto doet me glimlachen en dat is fijn. Bedankt Cindy!!
  Denise Denise

Zolang is de aanbieding nog geldig: