Hoofd Opruimen

Een heerlijke praktische manier om korte metten te maken met de drukte in je hoofd!

druk in je hoofd oplossing matrixmethode hoofd opruimen

Superpraktische, niet zweverige oplossing

Een druk en vol hoofd is een signaal dat je teveel bezig bent met het verleden en de toekomst. In het hier en nu is er namelijk meestal niets om je druk om te maken. Als je teveel in je hoofd zit dan ga je negatieve scenario's bedenken voor de toekomst en krijgen negatieve herinneringen uit het verleden vrij spel. Daar voel je je niet echt gelukkiger door.

Te lang rondlopen met een vol hoofd kan je op den duur opbranden, dan gaat al je energie er naartoe. En als je probeert te ontspannen wil dat hoofd van je niet uit. Het kost je dus veel energie en het is er ook de oorzaak van dat je minder energie kunt bijtanken. Een vicieuze cirkel!

Ik heb een enorm effectieve, eenvoudige en verrassend praktische oplossing voor je. Het opruimen van je hoofd volgens de MatriXmethode. In een maximaal anderhalf uur durende online workshop ruimen we samen je hoofd op. En ja, ik weet het, het klinkt wazig, maar ik garandeer je, praktischer dan dit wordt het niet.

Aanbieding voor snelle beslissers

Bekijk de video die ik voor je gemaakt heb waarin ik je alles vertel over het opruimen van je hoofd. De video duurt ongeveer 15 minuten. Als beloning krijg je een SUPERAANBIEDING die alleen geldt voor iedereen die de video uitkijkt én snel beslist. Geen zin of tijd om de video te bekijken? Geen probleem, je kunt alle informatie ook lezen. Je kunt daarna altijd nog besluiten om alsnog de video te bekijken. Maar ik kan je vertellen, de aanbieding is enorm de moeite waard.

Video bekijken

met SUPERaanbieding

Lees je liever?

Geen probleem... Hieronder staat alle informatie uit de video over het opruimen van je hoofd. Let op! Alleen na het bekijken van de video heb je toegang tot de aanbieding.

Hectische 24-uurs maatschappij

Je bent niet de enige met een vol en druk hoofd. Het komt in onze hectische 24-uurs maatschappij enorm veel voor. De stroom aan informatie gaat constant door. Je weet niet waar je al die informatie nog moet opslaan en je hoofd rustig krijgen is een echte uitdaging. Een druk en vol hoofd kost je dagelijks teveel van je kostbare energie en je weer opladen is moeilijk als je hoofd altijd AAN staat. Hierdoor kom je in een vicieuze cirkel terecht, of eigenlijk een neerwaartse spiraal.

druk in je hoofd matrixmethode

UIT-knop voor je hoofd

In een vol en druk hoofd is het lastig om je te concentreren en is het stellen van prioriteiten bijna onmogelijk. Als je hoofd nooit z'n kop eens houdt, dan zou je graag een UIT-knop willen. Zodat je je hoofd uit kunt schakelen wanneer jij daarvoor kiest. Maar ja, die bestaan niet. Of je moet er al eentje achter je oor laten tatoeëren zoals mijn kapper heeft gedaan. Een externe harde schijf voor uitbreiding van je geheugen zou ook handig zijn. Maar ja, die bestaan alleen voor computers. Toch?

Goed nieuws! Ik kan je aan een UIT-knop én een externe harde schijf voor je hoofd helpen. Zelf heb ik hier heel lang op lopen hopen. Ik was een enórme stresskip namelijk met een constant tollend hoofd. Slapen en ontspannen was écht een probleem omdat m'n hoofd altijd AAN stond. Gelukkig ontdekte ik in 2016 de magische, maar toch praktische MatriXmethode!

uitknop hoofd hoofd opruimen matrixmethode

De MatriXmethode

De MatriXmethode is oorspronkelijk bedoeld voor het onderwijs, om kinderen te leren hoe ze hun hoofd het beste kunnen gebruiken. Ze leren met de MatriXmethode hoe ze moeten leren en om ervoor te zorgen dat alle informatie los rondvliegt en hoofden vol en druk worden. De basis binnen de MatriXmethode is het hoofd opruimen. Hierbij ga je je hoofd letterlijk structureren en alles netjes opruimen. Overbodige informatie wordt weggegooid. Dit zorgt voor een heerlijke RUST en overzicht in je hoofd. Het geeft je de controle over wat er wanneer in je hoofd gebeurt, waardoor je je beter kunt concentreren en beter kunt slapen.

Toen ik voor het eerst m'n hoofd had opgeruimd dacht ik even in paniek dat alles weg was, m'n hoofd was leeg. Een hele vreemde gewaarwording. Maar alles was alleen netjes opgeruimd. Vroeger lag ik uren te piekeren voordat ik in slaap viel en tegenwoordig val ik binnen 5 minuten al in slaap. Ik heb daadwerkelijk dankzij de MatriXmethode een UIT-knop en een externe harde schijf gekregen!

hoofd opruimen MatriXmethode

Mijn volle stresskippenhoofd voor het opruimen...

Online workshop hoofd opruimen

Jij kunt dit vandaag ook al hebben, die UIT-knop en die externe harde schijf. Ik heb er namelijk een online workshop van gemaakt. Daardoor kan ik heel veel mensen tegelijkertijd helpen, zonder wachtlijsten. Op dit moment is dit de enige online mogelijkheid om je hoofd op te ruimen met de MatriXmethode. De online workshop is goedgekeurd door het MatriXmethode instituut.

Het voordeel van online is verder dat je de workshop kunt doen vanuit je eigen vertrouwde omgeving wanneer jij maar wilt. Ook kun je de workshop met meerdere personen doen en zelfs meerdere keren als je dat zou willen. De workshop bestaat uit heldere praktische stappen met duidelijke voorbeelden en video-instructies. Het is verrassend praktisch en eenvoudig en het kost je slechts 1,5 uur van je tijd.

Na de workshop heb je een tool die de rest van je leven van pas zal komen. Waarmee je telkens binnen enkele minuten weer RUST en overzicht hebt in je hoofd.

hoofd opruimen MatriXMethode oplossing drukte in je hoofd

Mijn heerlijk rustige hoofd na het hoofd opruimen

De investering in jezelf bedraagt

€ 200,-

(wat uitgaande van een uurtarief van € 100,- en het feit dat je 2 maanden onbeperkt toegang hebt met meerdere personen heel redelijk is en als je bedenkt wat je hiermee bespaart op zorgkosten helemaal)

Bestel de online workshop door op de onderstaande knop te klikken. Je komt dan in mijn webwinkel op www.hoofdregie.nl uit. Dat is ook de website waar de online training staat. Direct na betaling krijg je je inlogcodes. Je kunt dus direct beginnen!

JA!Ik wil RUST in mijn hoofd

Niet alleen voor mij was dit dé oplossing

Ook de mensen die de online workshop hebben gedaan zijn enthousiast. Hier lees je een recensies van mensen op Facebook.

oplossing druk hoofd matrixmethode
oplossing druk hoofd matrixmethode
oplossing druk hoofd matrixmethode
oplossing druk hoofd matrixmethode

Bezwaren en twijfels

Natuurlijk komt er iets in je in opstand als je iets compleet nieuws hoort waarbij er ook nog een substantiële investering van je gevraagd wordt.

Het is zo duur

Tja, wat is duur… Er bestaat een redelijke kans dat je dit soort bedragen wel uitgeeft aan kleding en schoenen. Die uiteindelijk als ze uit de mode zijn in een bak van het Leger des Heils belanden. Bovendien is bewezen dat jouw commitment hoger is als je investering hoger is. Een gratis programma of een heel goedkoop programma krijgt niet zoveel van je tijd en aandacht en commitment als een programma waar je daadwerkelijk een investering voor moet doen. En denk je ook even aan wat het je oplevert? En wat je ermee bespaart aan zorgkosten? De kosten voor een burnout worden niet meer vergoed.

Ik heb hier geen tijd voor, ik heb het zo druk

Dan zou je JUIST je hoofd moeten opruimen! Je hebt toch ergens wel een keer 1,5 uur van je tijd over? Of een paar keer een kwartiertje?

Ik los het zelf wel op

Waarom heb je dat dan nog niet gedaan? En weet je, je mag best af en toe om hulp vragen! En ik help je hier echt supergraag mee. Ik wil niets liever dan dat jij weer de baas in je eigen hoofd wordt!

Ik houd niet van online trainingen

Het is ook mogelijk om je hoofd bij mij in de praktijk te komen opruimen! Hiervoor kun je een afspraak maken via de website. In het menu kies je dan voor het maken van een afspraak. Ook is een combinatie van online je hoofd opruimen met telefonische begeleiding mogelijk. Dit is de VIP variant. Die vind je op www.hoofdregie.nl.

Vragen?

Heb je nog vragen of andere twijfels? Aarzel niet om me te mailen op cindy@hoofdregisseur.nl. Je mag me ook WhatsAppen of bellen (06-41610873), een Facebookberichtje sturen of het contactformulier invullen.

Ik help je graag!

Geloof me, er is niets wat ik liever doe dan jou baas in je eigen hoofd maken. Laat me je helpen...

cindy de jonge psycholoog matrixcoaching hoofdregisseur
JA!Ik wil RUST in mijn hoofd