Gefeliciteerd, de eerste stap is gezet!

Mag ik je uitnodigen om direct de 2e ook maar te zetten?

Van piekeren word je doodongelukkig, dus het aanvragen van dit e-book is een goeie zet. Aan de andere kant, kun je stoppen met piekeren door het lezen van een e-book? Wat als je niet alleen zou lezen over die UIT-knop maar 'm ook echt even kon voelen?

Minicursus stoppen met piekeren

In de minicursus stoppen met piekeren ga ik je vertellen over de gevaren van teveel piekeren, krijg je praktische anti-piekertips en ga ik je laten ervaren waar de UIT-knop voor je brein zit!

€ 4,-
  • Name
    Elly Fernee - Ik kom een advertentie tegen op Facebook. Over piekeren en malen , een minicursus. Ik zit in z'on diep dal dat ik denk, baat het niet, schaadt het niet en druk op de knop. Ik kan het wel van de daken schreeuwen, Cindy heeft mij handvaten gegeven om uit een negatieve spiraal te klimmen. Na de minicursus zag ik weer een lichtpunt aan de horizon. Ik kan het gewoon niet geloven. Hier kan ik echt iets mee. Ik weet nu dat je je eigen brein kan regisseren.

Het e-book

piekeren UIT-knop

Nog veel meer anti-piekertips via social media

Op social media inspireer ik dagelijks ruim 5000 mensen met anti-piekertips. Zorg ervoor dat je niks mist en volg me ook daar! Je kunt op de buttons hieronder klikken om naar mijn profiel te gaan.

Met mijn anti-piekertips inspireer ik dagelijks ruim 5000 enthousiaste fans op social media. Via e-mail zijn dat er ruim 8000. Inmiddels kunnen meer  mensen hun gepieker binnen 3 minuten stoppen dankzij mijn RUST in je hoofd workshop. Daarnaast leer ik mensen om zichzelf gelukkig te denken en te bevrijden van onzekerheid, angst en onverwerkte emoties. En dat alles op een bijzonder praktische no-nonsense manier.