Jaaa... je kunt nu lezen over de UIT-knop!

(onderaan deze pagina kun je 'm downloaden)

Van dat vele piekeren word je niet alleen bekaf, maar ook nog eens doodongelukkig. Door het e-book te downloaden kun je erover lezen. Ik heb zelf heel veel ervaring met mezelf doodongelukkig piekeren en daardoor belandde ik in 2014 in een burn-out met een depressie. Vanaf het moment dat ik doorkreeg wat de oorzaak was van mijn ellende wist ik ook wat de oplossing was. Laat me je mijn verhaal vertellen in de gratis masterclass over de UIT-knop voor je brein. Je kunt je inschrijven door hieronder je gegevens achter te laten:

Nog veel meer anti-piekertips via social media

Op social media inspireer ik dagelijks ruim 12000 mensen met anti-piekertips. Zorg ervoor dat je niks mist en volg me ook daar! Je kunt op de buttons hieronder klikken om naar mijn profiel te gaan.

Het e-book

piekeren UIT-knop

Met mijn anti-piekertips inspireer ik dagelijks ruim 12000 enthousiaste fans op social media. Via e-mail zijn dat er ruim 14000. Inmiddels kunnen meer dan 800 mensen hun gepieker binnen 3 minuten stoppen dankzij mijn RUST in je hoofd workshop. Daarnaast leer ik mensen om zichzelf gelukkig te denken en te bevrijden van onzekerheid, angst en onverwerkte emoties. En dat alles op een bijzonder praktische no-nonsense manier.