Is het druk in je hoofd?

Doe er iets aan! Het vreet teveel van je energie, met op termijn grote gevolgen...

Hoofdregisseur maakt je snel weer de baas in je eigen hoofd

op een superpraktische, eenvoudige en niet zweverige manier!

Uniek in Nederland... Niet de zoveelste therapie, maar een praktische oplossing waarbij je eindelijk zélf de regie krijgt! Geen lange therapiesessies met wachtlijsten, niet inhoudelijk steeds weer alles oprakelen, geen herbeleving. Je kunt over 1,5 uur al klaar zijn.

Power to you!

cindy de jonge psycholoog matrixcoach oplossing druk in je hoofd matrixmethode hoofd opruimen

Ik ben Cindy de Jonge. psycholoog, gecertificeerd MatriXcoach, ervaringsdeskundige en jawel... Hoofdregisseur! Ik regisseer hoofden op een enorm praktische manier. Geen zweverig gedoe of je hele leven op de kop gooien, geen herbeleving en zelfs inhoudelijk je verhaal niet vertellen als het niet nodig is (en met de prachtige MatriXmethode is dat NIET nodig).

Verder ben ik veertiger en kan ik putten uit veel (eigen) ervaring (BURNOUT, midlife-crisis, depressie, carrière-switch, onzekerheid, perfectionisme, controledrang). Ik weet dus exact wat het is om verre van baas in je eigen hoofd te zijn. Het is zó fijn en het voelt zó vrij om dat nu wél te zijn... Dat is precies waarom ik zoveel mogelijk mensen, op een zo prettig mogelijke manier de regie over hun hoofd terug wil geven. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

druk in je hoofd oplossing matrixmethode hoofd opruimen

De UIT-knop voor je hoofd

Download het GRATIS e-book en lees over de UIT-knop die ik toevallig ontdekte

privacy Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier bekijken.

Waaraan je een druk hoofd herkent:

(en je hoeft niet over tegelijk last van te hebben)

 • Piekeren
 • Angst
 • Onzekerheid
 • Onverwerkte emoties
 • Algeheel gestrest gevoel
 • Slecht kunnen concentreren
 • Moeite om écht te ontspannen
 • Lange to do list en alles tegelijk willen doen
 • Beren op de weg
 • Traumatische gebeurtenissen
 • Wakker liggen
 • Moeite met het opnemen van nieuwe informatie

De oplossing

Op een unieke manier, in 3 stappen, maak ik jou baas in je eigen hoofd. Je bepaalt zelf of je na stap 1, ook stap 2 en stap 3 zet. Voor de een zal alleen stap 1 voldoende zijn. Het geeft je op een praktische manier rust in je hoofd. Als je angst of onverwerkte emoties en dergelijke hebt zul je een 2e stap willen zetten en als je voor volledige vrijheid gaat dan neem je ook stap 3.

JIJ bent de baas! Altijd!

Wat anderen zeggen

echte mensen net als jij en ik

Geen last meer van gebeurtenis uit het verleden


Ik had al heel lang last van een gebeurtenis uit het verleden. Cindy wist in een korte telefonische coachsessie het nare gevoel over die gebeurtenis te neutraliseren. Een half jaar later is dit nog steeds weg, heel bijzonder!

Marion

Ik ging letterlijk gebukt onder mijn volle hoofd!


Toen ik m'n hoofd had opgeruimd met de online workshop merkte ik dat ik rechtop liep waar ik voorheen blijkbaar gebukt ging onder mijn volle hoofd. Ik ben écht weer regisseur in mijn eigen hoofd! Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb.

Paulien

Ik lig niet meer hele nachten wakker


Ik heb regelmatig last van slapeloze nachten als er de volgende dag wat 'spannends' staat te gebeuren. Cindy heeft me geleerd om mijn grotermakende gedachten te veranderen en de bijbehorende zenuwachtige, bijna angstige gevoelens uit te wissen. Ik slaap sindsdien eerder in en slaap langer aan 1 stuk. Ik lig niet meer hele nachten wakker. Heerlijk!

Mandy

Hele fijne ervaring


Ik vond de coaching een hele fijne ervaring, ook al ging het over een nare gebeurtenis uit het verleden. Met gedachtekracht heb ik een nieuwe situatie in mijn hoofd leren creëren... Erg fijn! Ik ben dankbaar...

Mirjam

Na de workshop was mijn hoofd rustig en leeg


Elke nacht viel ik pas rond 4 uur in slaap vanwege mijn volle hoofd, die zelfs tintelde van alle drukte die ik erin verzameld had. Dit veroorzaakte ook veel hoofdpijn. Er kon echt niets meer bij. Na de workshop hoofd opruimen was mijn hoofd rustig en leeg. Ik ben weer veel blijer!

Marian

Dit werkt echt!


Ik vond de workshop hoofd opruimen heel verhelderend. Bij de eerste tekening was mijn hoofd een warboel met te veel, te druk, te rommelig en teveel controle. Maar na de training merkte ik echt een verandering. Dit werkt echt!

Mirjam

In 1 uur van een druk, vol hoofd naar een leeg hoofd


Super, ik heb de workshop hoofd opruimen gedaan. Wat een bijzondere ervaring! In 1 uur van een druk en vol hoofd naar een leeg hoofd. De workshop is simpel, helder, duidelijk en heel goed opgezet.

Inge

Van mijn tandartsangst af


Ik heb eerst wel getwijfeld over het feit dat de coaching telefonisch was. Maar dat bleek juist prettig te zijn! Aan het einde van het gesprek ging ik terug naar de startsituatie, angst voor een behandeling door de kaakchirurg. Ik moest enorm zoeken in mijzelf om diezelfde situatie terug te vinden. Het lukte niet, want die situatie was verdwenen en is nog steeds verdwenen. Ik heb geen last meer gehad van de angst.

Natasja

Hoe kunnen een paar vragen in zo’n korte tijd zóveel veranderen?


Cindy heeft me telefonisch gecoacht op een angst. De telefonische coaching heb ik als prettig ervaren, juist omdat je elkaar niet ziet. Binnen 20 minuten had ik al het gevoel dat m’n angst weg was. En ik heb ‘m nog niet weer gevoeld!

Gerda

Binnen een half uur was ik van mijn angst af


Eerst dacht ik over de coaching: dit is te simpel, die angst zit er al zo lang, dat kan niet werken. Toch is het resultaat dat m’n angst naar de achtergrond is verdwenen! Het is sindsdien nog niet weer op de voorgrond geweest. Ik ga veel rustiger de deur uit nu. Het hoofd opruimen vind ik ook fantastisch, ik ruim m'n hoofd dagelijks op als ik ga slapen. Tijdens het opruimen val ik al in slaap. Heerlijk!

Ellen
Meer ervaringen

Het geheim

Wat er gebeurt bij stap 1 en 2 zonder inhoud te hoeven vertellen is magisch, het is soms net of ik een toverstokje heb. Het is ook leuk om te ondergaan weet ik van klanten. Zo kun je op een leuke manier zelf iets doen aan iets wat op zichzelf niet bepaald leuk is. En zo verrassend praktisch ook. Het geheim zit 'm in de MatriXmethode.

De MatriXmethode

De methode waar ik mee werk is de MatriXmethode. Het klinkt als iets uit een science fiction film, maar in werkelijkheid is het een hele praktische en effectieve methode om de regie terug te krijgen. De MatriXmethode gaat in op jouw strategie van jouw BELEVING van jouw probleem en niet op de inhoud ervan. Bij veel andere methodes wordt gefocust op de inhoud. Door het stellen van de juiste vragen (dat doe ík) word je je bewust van deze beleving en neutraliseer je deze zelf. De methode maakt helder wat er in je hoofd omgaat en welke strategie je onbewust gebruikt om ervaringen en informatie op te slaan. Zodra je je bewust bent van deze strategie en deze neutraliseert en vervangt, verdwijnt het probleem. Voor altijd. En je voorkomt bovendien toekomstige problemen.

Zo simpel kan het toch niet zijn?

Wel dus... De MatriXmethode pakt elk probleem bij de bron aan: de persoonlijke en unieke strategie die elk mens gebruikt bij het verwerken van leer en emotionele informatie. De methode legt deze strategie bloot en helpt je om de strategie zodanig aan te passen dat er een andere beleving ontstaat. Probleem opgelost! Voor mij als coach voelt het alsof ik kan toveren. Waarom de methode nog niet bekender is? Ik denk dat mensen niet geloven dat het zo simpel is... We willen liever een oplossing die ingewikkeld is ofzo. Maar de vele positieve ervaringen spreken boekdelen!

RUST in je hoofd Masterclass

online, deelname is GRATIS

druk in je hoofd matrixmethode

Doe mee en ontdek waarom het zo onrustig is in jouw hoofd. Ik ga je laten zien hoe je op een hele praktische manier de RUST weer terug kunt laten keren. Er is namelijk een UIT-knop voor je hoofd! Deze training is een aanrader voor als je stress hebt, veel piekert of onzeker bent of gewoon een druk en/of een vol hoofd hebt. Maar eigenlijk voor iedereen die denkt, aldus een aantal van mijn lieve klanten

Eerstvolgende data:

Woensdag 12 december om 19:30 uur
Vrijdag 28 december om 19:30 uur

Artikelen

Een mix van artikelen met achtergrondinformatie en artikelen met mijn ervaring met en kijk op zaken omtrend het hoofd, de zogenaamde hoofdzaken...