Laat me je helpen

Het uitgangspunt van mijn hulp om jou uit je hoofd te krijgen is dat er in de basis niks mis is met je, maar dat je dat alleen zelf even vergeten bent. Ik help je om jezelf te helpen. Uiteindelijk heb je mij niet meer nodig. En als het toch even niet lukt kun je altijd terecht voor een coachgesprek (via Zoom) die ik desgewenst ook nog voor je opneem zodat je het nog eens terug kunt kijken.

Cindy Haveman

Hoofdregisseur

Cursusoverzicht

piekeren ongelukkig depressief angst

In deze minicursus neem ik je mee in de basisprincipes van het piekeren. Wat is het, hoe komt het, wat zijn de gevolgen? Ook deel ik een paar inzichten die voor een eerste beetje verlichting zorgen.

Het is echt een minicursus, een eerste kennismaking, dus op geen enkele manier te vergelijken met de cursus BAAS in eigen hoofd.

€ 19,-

piekeren stress rust slaapproblemen perfectionisme onzekerheid

Alle praktische tools om de controle over je piekerhoofd terug te krijgen in een online cursus. Onbeperkt toegang. Naadloos praktisch toepasbaar op jouw specifieke situatie. Zeer geschikt als je in een burn-out zit of ertegenaan. 

Voor de controlfreaks, de perfectionisten en de negatieve denkers.

Stop met jezelf ongelukkig te denken...

€ 997,-

zelfliefde

Aan de basis van veel mentale problemen ligt het niet onvoorwaardelijk van jezelf houden. Het uit zich onder meer in niet tegen kritiek kunnen, alles op jezelf betrekken en het hebben van weinig zelfvertrouwen.

In deze online workshop ga je hier anderhalf uur lang mee aan de slag.

Het resultaat is een relaxtere kijk op jezelf...

€ 47,-

creatiekracht

Je gedachten veroorzaken naast een naar gevoel nog meer ellende. Ze bepalen namelijk hoe je realiteit eruit ziet. Een andere realiteit begint bij andere gedachten.

Het is niet moeilijk, want je doet het je hele leven al, zij het onbewust.

Word de bewuste creator van je eigen gewenste realiteit met deze online workshop.

€ 47,-


Wat cursisten zeggen

"Wat een verschil"

Ik piekerde veel en sliep slecht. Wat een verschil heeft de cursus BAAS in eigen hoofd gemaakt. Niet alleen heb ik rust in m'n hoofd gekregen, maar er is ook ruimte voor nieuwe keuzes in m'n leven.

Kim

"Ik ben meer van mezelf gaan houden"

Heerlijk om mijn gedachten te ordenen en van een afstandje te observeren. Ik heb negatieve gedachten leren parkeren en ben meer van mezelf gaan houden.

Joyce

"Veel inzichten"

De cursus heeft me veel inzichten gegeven. Het heeft me in een aantal situaties al flink ruimte gegeven. Ik kan steeds vaker lachen om m'n eigen gedachten.

Daniëlle

"Veel opgestoken van creatiekracht"

In een lastige situatie heb ik nu meer vertrouwen dat het goed komt. Dat geeft rust. Door toe te passen wat ik heb geleerd gebeuren er ineens positieve dingen die ik echt niet zag aankomen!

Sonja

Wie ik ben?

Cindy Haveman

Piekerexpert & Ervaringsdeskundige

Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert en nog veel belangrijker, ervaringsdeskundige.

Er was een tijd waarin ik enorm worstelde met het leven. Ik was perfectionistisch, een controlfreak en bij vlagen heel erg onzeker.

Dat leverde mij in 2014 een burn-out en een depressie op. Pas toen ik door kreeg dat mijn denken de oorzaak was én de oplossing ging het steeds beter met me. 

Mijn leven is zo enorm veranderd sinds ik doorkreeg hoe het werkt, dat ik zoveel mogelijk anderen dit ook wil leren. 

Ik help je graag!

OVER HOOFDREGISSEUR

Ruim 1000 tevreden klanten hebben inmiddels hun hoofd onder controle dankzij de praktische tools die Hoofdregisseur aanbiedt. Aan de gratis masterclass doen maandelijks ruim 500 mensen mee en op social media zijn er zo'n 14000 fans.

Als je wilt stoppen jezelf ongelukkig te denken, mail me dan op cindy@hoofdregisseur.nl of meld je aan voor de minicursus of de masterclass.

Hoofdregisseur - BAAS in eigen hoofd

CONTACT

De Stroom 62 Beilen
WhatsApp: 06-41610873
E-mail: cindy@hoofdregisseur.nl

BTW-nr: NL001411544B73

KvK-nr: 66865301

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Cookieverklaring

© Copyright Hoofdregisseur 2023.  Alle rechten voorbehouden.

Free Download

Sign up now to get your free guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress