Dat kan!

Je volgt me al een tijdje en je hebt al veel gezien en gevolgd, maar nu wil je me weleens echt spreken, één op één. En dat kan! Kies de manier die jij prettig vindt, mailen, Facebook messenger, Instagram, WhatsApp... Wil je liever bellen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Ik ga m'n best doen om zo snel mogelijk persoonlijk te antwoorden!

Stuur een Facebook chatbericht

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Laat dit veld blanco

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Als je een echte die-hard piekeraar bent die zichzelf de put in piekert dan is het een goed idee om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Gratis en vrijblijvend. Dan gaan we samen kijken wat de 3 grootste knelpunten in jouw hoofd zijn. En natuurlijk gaan we kijken hoe ik je kan helpen bij het oplossen daarvan.

Omdat ik elke maand slechts 5 plekken hiervoor heb in mijn agenda krijg je eerst een kort vragenlijstje. Je hoort daarna zo snel mogelijk of 1 van die plekjes voor jou is. Je krijgt sowieso altijd een terugkoppeling van me met een persoonlijk advies.

Ja, ik wil een adviesgesprek

Wat klanten zeggen

 • Over RUST in je hoofd: "Het is eigenlijk heel simpel. Maar je moet het wel doen. Als je, zoals ik, visueel bent ingesteld dan is het heel makkelijk om je hoofd te ordenen. De filmpjes die je te zien krijgt zijn ook zeer treffend. Iedereen zal het herkennen. Ik kan deze training dan ook zeker aanbevelen. Mijn dochter heeft al een tijd een 'aap' in haar hoofd die we samen 's avonds per post opsturen naar de Noordpool. Laatst ook een keer naar de Zuidpool, omdat hij dan ook eens pinguïns ziet... Ik laat haar ook deze training zien omdat zij hier van leert hoe ze haar eigen gedachten kan ordenen. Hopelijk helpt het haar ook om straks zonder zorgen op schoolkamp te gaan. Iets waar ze nu nog tegenop ziet. Om een lang verhaal kort te maken: Gewoon volgen deze cursus en het dan bijhouden. Je hebt er echt baat bij!"
  Carolien Carolien
 • Over RUST in je hoofd: "De methode was onbekend voor mij en ik kwam het bericht van de workshop Hoofd opruimen ‘per toeval’ hier tegen op Facebook! Ik voelde intuïtief aan dat dit iets was wat ik moet gaan ervaren. Op een hele fijne, prettige wijze met duidelijke heldere uitleg word je door de workshop heen begeleid. Bijzondere ervaring, want het is echt simpel en ontzettend effectief! Tijdens de workshop voelde ik al meteen verlichting, ondanks dat ik ook wel voelde dat er emotionele blokkades bij mij zaten.
  Ik zelf zit in een burn-out en heb intuïtief mijn hart gevolgd en het helpt mij enorm om mijn hoofd op te ruimen, het geeft mij rust!!! De audio is onderdeel van het pakket, deze is erg fijn om er bij te hebben, zodat je elke dag of wanneer je wilt begeleid je hoofd kan opruimen. Na afloop heb ik een coachcall ingepland. Het zelf kunnen inplannen, werkt super makkelijk! Top! Deze coachcall voelde fijn, met duidelijke vragen begeleidde Cindy mij op een hele prettige fijne wijze en heb ik daadwerkelijk diepe emoties (zonder deze emoties weer te hoeven herbeleven!) kunnen opruimen! Thanx daarvoor!!! 🙏🏻"
  Dolinda Dolinda
 • Over RUST in je hoofd: "Een gedegen, gestructureerde methode om je hoofd één keer goed op te ruimen en daar dan telkens op terug te kunnen vallen. Als alles zo zijn eigen plekje heeft, kan ik het bij drukte in mijn hoofd daar altijd weer opbergen ipv er doorlopend mee bezig zijn terwijl eigenlijk iets anders mijn aandacht vraagt."
  Tineke Tineke
 • Over RUST in je hoofd: "Ik heb zojuist online de workshop gevolgd en heb een fijn opgeruimd hoofdgevoel! De praktische insteek en het echt iets doen was een fijne verrassing. De “na” foto doet me glimlachen en dat is fijn. Ik loop al lang met het gevoel rond voor mezelf te beginnen en mensen te helpen met belemmeringen in hun leven. De interesse in de matrix methode en coaching is door jouw workshop gewekt. En ik hoop/wil hier meer mee gaan doen.
  Bedankt Cindy!!
  Denise Denise
 • Na wat getwijfel toch de cursus: Rust in je hoofd besteld. Ik raad het iedereen aan. Ik was een hele slechte slaper voor de cursus. Nu heb ik een manier gevonden om mijn gedachten een "parkeerplek" te geven. Hierdoor kan ik mijn hoofd leegmaken. Ik slaap sinds de cursus binnen 30 minuten in. Ook elke nacht 7 tot 8 uur achter elkaar. Heerlijk! De punten die we behandeld hebben tijdens het telefoongesprek waren net even de laatste zetjes, heb ik het idee. Cindy bedankt!
  Marianne Sluter Marianne Sluter

Waarom Hoofdregisseur

Eindelijk lekker praktisch je schouders eronder zetten en aan de slag met het oplossen van de toestanden in je hoofd. Bij Hoofdregisseur hoef je niet je hele verleden op tafel te gooien, je hoeft niemand de schuld te geven, je hoeft niets te herbeleven. Daar word je namelijk niet vrolijker van, integendeel zelfs. Bij Hoofdregisseur ga je praktische stappen zetten om je hoofd in positieve zin op z'n kop te zetten. Jij wordt daadwerkelijk weer BAAS in je eigen hoofd. Dat kan alleen bij Hoofdregisseur, de nummer 1 piekerexpert.

Maak je piekeren bespreekbaar en blijf er niet mee rondlopen, daar wordt je hoofd niet rustiger van.