Coaching

door Hoofdregisseur

matrixcoaching angst traumatische ervaring onzekerheid emdr

Wat anderen zeggen

Een half jaar later nog steeds dat nare gevoel kwijt

Een gebeurtenis uit het verleden riep altijd een heel naar gevoel in mijn buik bij mij op. Zelfs na al die jaren was dat gevoel niet minder geworden. Na een coachingssessie wist Cindy het gevoel van een 9 naar een 0 te krijgen. Nu, een half jaar later, krijg ik geen naar gevoel meer als ik eraan denk. Het is op de een of andere manier van elkaar losgekoppeld denk ik. Heel bijzonder!

Marion

Ik heb geleerd angstige gevoelens te wissen

Ik heb regelmatig last van slapeloze nachten als er de volgende dag wat 'spannends' staat te gebeuren. Onbewust maak ik datgene in mijn hoofd veel groter dan dat het is. Cindy heeft me geleerd om mijn grotermakende gedachten te veranderen en de bijbehorende zenuwachtige, bijna angstige gevoelens uit te wissen. Ik slaap sindsdien eerder in en slaap langer aan 1 stuk. Ik lig niet meer hele nachten wakker. Heerlijk!

Mandy

Nare problemen loslaten zonder iets erover te zeggen

Het was een mooie, rustige ervaring. Je laat je gevoelens en nare problemen los zonder iets erover te zeggen. Ik vond het een bijzonder moment. Aanrader! Bedankt  🙂

Meike

Mooi!

Mooie beleving. Mijn angst een vorm gegeven en in de vulkaan gegooid. Bedankt!

Margje

Binnen 10 minuten RUST!

Een zeer bijzonder moment! Loslaten in je hoofd. In een doos doen en afscheid nemen en weg doen. Binnen 10 minuten RUST!

Gerda

Met gedachtekracht een nieuwe situatie creëren

Ik vond het een hele fijne ervaring. Een bewustwording door juist te omarmen en in te duiken, in plaats van weg te drukken!! Met gedachtekracht een nieuwe situatie creëren... Erg fijn! Ik ben dankbaar...

Mirjam

Alsof ze met een gummetje een stuk heeft uitgegumd

Ik moest naar de kaakchirurg en was daar heel bang voor. De dag voor mijn bezoek heeft Cindy mij gecoacht op deze angst. Ik heb eerst wel getwijfeld over het feit dat de coaching telefonisch was. Maar dat bleek juist prettig te zijn! Door informatie die ik van tevoren per mail ontvangen had was ik voorbereid op het gesprek. De vriendelijke stem van Cindy zorgde al snel dat ik mij op mijn gemak voelde.
Tijdens de coaching heb ik aan de hand van Cindy's aanwijzingen mijn beleving over de situatie veranderd. Aan het einde van het gesprek ging ik terug naar de startsituatie, de angstige situatie. Ik moest enorm zoeken in mijzelf om diezelfde situatie terug te vinden. Het lukte niet, want die situatie was verdwenen en is nog steeds verdwenen. Nog steeds is dat niet te bevatten. Het is alsof ze met een gummetje een stukje heeft uitgegumd. Ik heb geen last meer gehad van de angst. De dag erna had ik een kwartiertje voor mijn afspraak bij de kaakchirurg nog wel zenuwen, maar de grote angst, was verdwenen. Na een pijnloze behandeling besef ik dat de angst sowieso ongegrond was. Ik ben dik tevreden over de coaching en wil het iedereen aanraden!

Natasja

Ik heb diepe emotionele blokkades kunnen opruimen

Na het hoofd opruimen heb ik een telefonisch coachgesprek gepland. Ik had bij het opruimen wat emotionele blokkades opgemerkt. Tijdens het coachgesprek begeleidde Cindy mij op een hele prettige, fijne wijze om mijn diepe emoties op te ruimen. Ik hoefde ze niet weer daadwerkelijk te herbeleven!

Dolinda

Veelgestelde vragen

 • Q.Hoe kan het dat ik geen inhoud hoef te delen (bij MatriXcoaching)

  A.Dat komt doordat ik gebruik maak van de MatriXmethode. Het gaat om strategieën die in jouw hoofd zitten. Ik help je om zelf deze strategieën te veranderen. Daarbij stel ik je vrij abstracte vragen als “is het een zien, een horen, een voelen of een denken?”. Op die vragen geef je natuurlijk wel antwoord. Af en toe zeg je dan dingen als: “bulldozer” of “een strakke band om m’n hart”. Gek hè? Maar het werkt! En daar gaat het toch om?

 • Q.Is het effect wel langdurig omdat het zo snel opgelost is?

  A.Ja! Ik heb nog nooit gehoord dat iets wat weggecoacht was weer terug kwam. Weg is weg. Je kunt het vaak niet meer terugvinden. Het is nog steeds wel gebeurd, maar de beleving, de lading is eraf.

 • Q.Hoe lang duurt een coachgesprek ongeveer?

  A.Gemiddeld ben je in 45 minuten van je gedoetje af.

 • Q.Moet ik een afspraak maken? Of kun je mij meteen helpen?

  A.Als het heel dringend is dan kan ik je, als ik tijd heb, op dat moment meteen helpen. Je kunt me hiervoor bellen of Whatsappen (06-41610873). Ik moet je dan nog wel eerst het één en ander uitleggen over de coaching, wat normaal gesproken via twee korte video’s gaat. Het duurt dus langer. Het uurtarief is € 100,-.