De eerste stap is gezet!

Wat goed dat je je hebt aangemeld voor de masterclass. Het is de eerste stap op weg naar RUST in je hoofd. Na afloop zal je hoofd al een stuk rustiger aanvoelen. Ik kreeg laatst zelfs een mailtje van iemand met slaapproblemen door overmatig piekeren en die had zich de dag na de masterclass verslapen. Wees daarop voorbereid, dat het dat met je hoofd kan doen.

Praktisch

Binnen nu en een paar seconden krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin jouw persoonlijke link naar de online masterclass ‘De UIT-knop voor je brein’. Kijk voor de zekerheid ook even in je spamfilter of je reclamefolder. Heb je echt niks ontvangen stuur dan even een mailtje naar cindy@hoofdregisseur.nl.

Je kunt de masterclass het beste bekijken vanaf een laptop of computer (in de Chrome browser) met een goede internetverbinding. Kijken op je telefoon kan ook, maar dan kan de kwaliteit van de uitzending wat wisselend zijn. Vergeet niet om de datum en het tijdstip in je agenda te zetten!

LIVE

Ik heb deze masterclass sinds eind november twee keer per maand LIVE gegeven, maar het bleef lastig om voor alle geïnteresseerden, en dat waren er veel (meer dan 1000 per maand), een geschikte dag en tijdstip te plannen. Daarom kun je nu op 4 tijdstippen per dag de masterclass bekijken, elke dag. Ik kan nu je vragen niet LIVE beantwoorden, maar je kunt toch al je vragen stellen en ik doe mijn best om ze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Mis niks

Op Facebook en Instagram plaats ik bijna dagelijks tips, inspiratie en mijn eigen struggels. Zorg dat je niks mist door mij daar te volgen! Er zijn mensen die mij dankbaar mailen dat het hun leven veranderd heeft…

Als je op de afbeeldingen klikt kom je op mijn profiel terecht waar je kunt aangeven dat je mij wilt volgen: