De eerste stap is gezet!


Praktisch

Binnen nu en een paar seconden krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin jouw persoonlijke link naar de online masterclass ‘De UIT-knop voor je brein’. Op het door jou gekozen moment klik je op de link in je bevestigingsmail en dan kun je kijken.

Vergeet niet om de datum en het tijdstip ook even in je agenda te zetten!

 

Mis de dagelijkse anti-piekertips op social media niet!

Op Facebook en Instagram plaats ik (bijna) dagelijks hele waardevolle anti-piekertips. Zorg dat je niks mist door mij daar te volgen! Je hoeft alleen maar even op de afbeeldingen te klikken en aan te geven dat je mij wilt liken (Facebook) of volgen (Instagram). Wil je geen tips missen, kies er dan op Facebook voor om mijn berichten ‘als eerste weer te geven’ (na het liken van de pagina kun je bij volgen aangeven dat je de berichten als eerste wilt laten weergeven).