Goed bezig

Gefeliciteerd met je eerste stap op weg naar RUST in je hoofd. Je hebt het e-book over de UIT-knop voor je brein aangevraagd en daarmee kan je ontdekkingstocht om te stoppen met piekeren beginnen. Alleen het aanvragen is helaas niet voldoende, dus vergeet ook niet om het e-book even te lezen (dat moet in een kwartiertje à tien minuten lukken).

Er is een e-mail naar je onderweg

Ik heb je een e-mail gestuurd met daarin instructies hoe je het e-book kunt downloaden. Als je geen e-mail hebt ontvangen kan het zijn dat deze in je spamfilter of je reclamefolder terecht is gekomen. Kun je helemaal niks vinden? Stuur me dan even een berichtje op cindy@hoofdregisseur.nl.

Volop piekertips en inspiratie

Op social media inspireer ik dagelijks ruim 3000 mensen met piekertips. Ook deel ik mijn eigen struggels en het is voor veel mensen vaak een feest der herkenning. Als je hier niks van wilt missen zit er niets anders op dan even op de buttons hieronder te klikken. Je komt dan op mijn profiel uit waar je me meteen even kunt liken of volgen.