Gefeliciteerd met je besluit om te stoppen met piekeren

Voor piekeraars kan het lastig zijn om een eerste stap te zetten, om überhaupt een knoop door te hakken. Maar jij hebt het gedaan. Met de aanschaf van mijn minicursus stoppen met piekeren ga je een begin maken om te stoppen met piekeren.

Praktisch

Binnen nu en een paar seconden krijg je van mij een e-mail met je inlogcodes. Deze mail komt soms in je spamfilter terecht, dus check die ook even. Nadat je bent ingelogd vind je de minicursus onder het tabblad ‘cursussen’.

Mis de dagelijkse anti-piekertips op social media niet!

Op Facebook en Instagram plaats ik (bijna) dagelijks hele waardevolle anti-piekertips. Zorg dat je niks mist door mij daar te volgen! Je hoeft alleen maar even op de afbeeldingen te klikken en aan te geven dat je mij wilt liken (Facebook) of volgen (Instagram). Wil je geen tips missen, kies er dan op Facebook voor om mijn berichten ‘als eerste weer te geven’ (na het liken van de pagina kun je bij volgen aangeven dat je de berichten als eerste wilt laten weergeven).