In 4 stappen (weer) gelukkig

gratis webinar op maandag 28 september om 20:00 uur

Het belangrijkste doel van het leven is gelukkig zijn, aldus de Dalai Lama. En ik denk dat dat klopt. Niet het oppervlakkige gelukkig zijn door het winnen van de loterij of het kopen van nieuwe schoenen, want dat geluksgevoel is slechts van korte duur.

Er is een ander soort geluk, een duurzame vorm, die niet afhankelijk is van rijkdom, verleden, omstandigheden of toekomstperspectief. Daar wil ik je graag meer over vertellen! Hoe je dat geluk in 4 stappen kunt bereiken.

Daarom geef ik op maandag 28 september om 20:00 uur een gratis LIVE webinar over de 4 stappen om (weer) gelukkig te worden. Er is na afloop volop gelegenheid om vragen te stellen. Als je er niet LIVE bij kunt zijn krijg je na afloop een link naar de opname in je mailbox. Vragen kun je dan via e-mail stellen.

#1 Piekerexpert

Ik ben Cindy en ik ben psycholoog en piekerexpert. Wat wil zeggen dat ik ooit erg goed kon piekeren en dat ik nu een expert ben in het stoppen met piekeren. Ik heb mezelf jaren geleden zo een burn-out en een depressie in gedacht. Dat er zo'n donkere diepe put bestond had ik nooit verwacht. Het was er vreselijk.

Maar het heeft me ook opgeleverd dat ik nu heel anders in het leven sta. Ik heb geleerd hoe ik niet alleen mijn piekeren kan stoppen, maar ook hoe ik mezelf gelukkig kan denken. En dat voelt niet alleen fantastisch, het heeft ook m'n leven en m'n wereld veranderd. En ik wil wat ik heb voor zoveel mogelijk mensen. Hoe mooi zou de wereld er dan uitzien?

Ik heb een UIT-knop voor je gedachten ontdekt en 3 praktische tools waarmee je je hele manier van denken en kijken kunt omdraaien. De groep tevreden klanten is inmiddels meer dan 650, er schrijven zich maandelijks meer dan 1000 mensen in voor mijn webinars, e-book en minicursus. Daarnaast inspireer ik dagelijks ruim 9000 fans op social media en rond de 11000 mensen wekelijks via e-mail.