Je hoofd onder controle in crisistijd

gratis webinar

Het zijn rare tijden nu de hele wereld aangevallen wordt door een onzichtbare vijand. Voor veel mensen is de dagelijkse realiteit ineens compleet veranderd. Je zit ineens met je gezinsleden de hele dag bovenop elkaar, je sociale activiteiten gaan niet door en er is veel onzekerheid wat weer tot angst en paniek leidt.

Hoe houd je je hoofd onder controle in deze crisistijd? En niet alleen nu, maar ook in andere situaties. Hoe zorg je ervoor dat je niet in angst en paniek schiet en hoe zorg je ervoor dat je niet overmatig piekert. Ik geef daarom op 26 maart om 20:00 uur een gratis webinar met de titel 'Je hoofd onder controle in crisistijd'.

#1 Piekerexpert

Ik ben Cindy en ik ben psycholoog en piekerexpert. Wat wil zeggen dat ik ooit erg goed kon piekeren en dat ik nu een expert ben in het stoppen met piekeren. Ik heb mezelf jaren geleden zo een burn-out en een depressie in gedacht. Dat er zo'n donkere diepe put bestond had ik nooit verwacht. Het was er vreselijk.

Maar het heeft me ook opgeleverd dat ik nu heel anders in het leven sta. Ik heb geleerd hoe ik niet alleen mijn piekeren kan stoppen, maar ook hoe ik mezelf gelukkig kan denken. En dat voelt niet alleen fantastisch, het heeft ook m'n leven en m'n wereld veranderd. En ik wil wat ik heb voor zoveel mogelijk mensen. Hoe mooi zou de wereld er dan uitzien?

Ik heb een UIT-knop voor je gedachten ontdekt en 3 praktische tools waarmee je je hele manier van denken en kijken kunt omdraaien. De groep tevreden klanten is inmiddels meer dan 500, er schrijven zich maandelijks meer dan 1000 mensen in voor mijn webinars, e-book en minicursus. Daarnaast inspireer ik dagelijks ruim 8000 fans op social media en rond de 9000 mensen wekelijks via e-mail.