In 4 stappen (weer) gelukkig

een 3-delige videoserie

Je bent perfectionistisch en onzeker en je hebt een bovengemiddelde behoefte aan controle. Dat zorgt ervoor dat je gestrest door het leven gaat. Met enige regelmaat voel je je doodongelukkig en de grote boosdoener is je hoofd, je gedachten om precies te zijn.

Je kunt in je hoofd je eigen hel op aarde creëren, maar ook je eigen hemel. Hoe ik dat weet? Omdat ik zelf in die hel heb gezeten en inmiddels die hemel ook ken. Zal ik je eens vertellen hoe ik dat gedaan heb? Het zijn slechts 4 stappen die je moet zetten om jezelf weer gelukkig te denken in plaats van ongelukkig.

In een serie van 3 video's neem ik je mee in mijn verhaal en de 4 stappen. Je kunt direct de eerste video bekijken en morgen en overmorgen ontvang je een mail met video 2 en video 3. Mijn mails belanden regelmatig in spamfilters, dus vergeet niet om daar ook te kijken.

weer gelukkig
In 4 stappen (weer) gelukkig

Je bent onzeker, perfectionistisch en een controlfreak en dat zorgt ervoor dat je vaker niet dan wel gelukkig bent. Zal ik, ervaringsdeskundige, psycholoog en piekerexpert, je eens in een serie van 3 video's vertellen hoe je in stappen weer gelukkig wordt? Meld je vandaag nog aan en ontvang direct de eerste video

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier bekijken.

#1 Piekerexpert

Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert. Dat betekent dat ik erg goed ben in piekeren (niks menselijks is mij vreemd), maar ook dat ik een expert ben in het stoppen met piekeren.

Ooit was mijn realiteit compleet anders en piekerde ik me helemaal kapot. Letterlijk kapot, want ik kreeg een burn-out. Naast die-hard piekeraar was ik controlfreak, perfectionist en doorzetter. De perfecte ingrediënten voor een breakdown.

Doordat ik nu binnen 3 minuten mijn gedachten UIT kan zetten (kan pauzeren) slaap ik beter, kan ik me beter concentreren en voel ik me overall gewoon beter, gelukkiger. Al denkende is namelijk waar je zelf problemen (groter) maakt.

Het is mijn missie om jou te laten stoppen met jezelf ongelukkig denken en je te leren dat het tegenovergestelde ook kan, namelijk jezelf gelukkig denken.