gratis videoserie

in 4 stappen gelukkig

Je privacy wordt 100% gewaarborgd

Stop met jezelf ongelukkig denken

Een gratis 3-delige videoserie

waarin ik je meeneem in mijn eigen persoonlijke ervaring (gegarandeerd een feest van herkenning) en waarin ik de 4 stappen die mij erbovenop geholpen hebben met je deel

Video 1

Ik neem je mee naar de bodem van mijn eigen put, burn-out en depressief. Gegarandeerd enorm herkenbaar voor perfectionisten, controlfreaks en piekeraars. Daar kwam ik tot een verrassend inzicht...

Video 2

Toen ik eenmaal doorhad wat me op die bodem had gebracht, wist ik ook wat me te doen stond en zette ik m'n schouders eronder. Ik deel mijn eerste voorzichtige stapjes...

Video 3

Van de hel naar de hemel! Ik ben in een paar jaar tijd, door consequent de 4 stappen te zetten, veranderd in een compleet ander mens. En het bizarre is dat de wereld om mij heen mee veranderd is. Het bleek een spiegel te zijn van wat zich in mij afspeelt...

Piekerexpert en psycholoog


Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert. Dat betekent dat ik erg goed ben in piekeren, maar ook dat ik een expert ben in het stoppen met piekeren.

Ooit was mijn realiteit compleet anders en piekerde ik me helemaal kapot. Letterlijk kapot, want ik kreeg een burn-out. Ik was controlfreak, perfectionist, behoorlijk onzeker en een doorzetter. De perfecte ingrediënten om op de bodem van een hele diepe put te belanden.

En waar ik altijd dacht dat ik me voelde hoe ik me voelde door de omstandigheden en door andere mensen, kwam ik erachter dat ik het allemaal zelf deed. Het lag alleen aan hoe ik dacht en hoe ik naar de wereld keek. Het bleek allemaal in mijn eigen hoofd te gebeuren...

In je eigen hoofd creëer je je eigen hel en in datzelfde hoofd ontdekte ik, kun je ook je eigen hemel creëren. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen dit ook te leren!

Wat anderen zeggen

Al meer dan 1000 enthousiaste kijkers

Confronterend

Ik zit thuis met een burn-out en veel dingen kwamen overeen met hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat, best confronterend. Maar ik ga er zeker mee aan de slag!

Maruschk


Het doet al veel met me

Ik heb inmiddels al meerdere dingen gezien en gevolgd en die doen al heel veel met me, heerlijk! Bizar, maar ook zo fijn dat iemand je begrijpt, want het is zo moeilijk te verwoorden..!

Ansjeliek


Ik herken alles

Na het zien van de eerste video dacht ik "hoe weet jij dit allemaal over mij?" Ik herken alles wat je zegt! Ik ben heel dankbaar dat ik je website heb ontdekt

Jos


Leer alles over de 4 stappen die jou weer gelukkig maken

door je naam en mailadres achter te laten (je krijgt de 3 video's in 3 dagen in je mailbox)

Je privacy wordt 100% gewaarborgd

Copyright © Hoofdregisseur 2021 Alle rechten voorbehouden.

Reserve Your Space on the Webinar

December 20th, 2019 @ 9:00PM PST

Enter your details below to reserve your space now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

RESERVEER NU JE PLEKJE

Vul hieronder je gegevens in zodat ik je de link naar de masterclass kan mailen

Je gegevens zijn veilig. Je kunt je toestemming te allen tijde weer intrekken. Je ontvangt dan geen e-mails meer. Zie ook de Privacyverklaring 

Close

VRAAG DE VIDEOSERIE NU AAN

Laat je naam en mailadres hier achter zodat ik je de video's kan mailen

In 4 stappen (weer) gelukkig

Je bent onzeker, perfectionistisch en een controlfreak en dat zorgt ervoor dat je vaker niet dan wel gelukkig bent. Zal ik, ervaringsdeskundige, psycholoog en piekerexpert, je eens in een serie van 3 video's vertellen hoe je in stappen weer gelukkig wordt? Meld je vandaag nog aan en ontvang direct de eerste video

Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier bekijken.

Akkoord vervolgmails videoserie
Close

Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Page Created with OptimizePress