"De UIT-knop voor je brein"

gratis online masterclass

Een gratis online masterclass over de UIT-knop voor je brein. Want hoe lekker zou dat zijn? Als je je piekergedachten heerlijk kunt parkeren zodat je kunt genieten van het NU. Zodat je kunt slapen en ontspannen.

Je hoofd staat nu altijd AAN en helaas denk je er niet alleen leuke dingen. Je denkt jezelf regelmatig ongelukkig. Zodra je meer controle hebt over je gedachten en ze zelfs af en toe even UIT kunt zetten, kun je weer tot jezelf komen. Want jezelf raak je in al dat denkgeweld namelijk kwijt.

Ik ga je anti-piekertips en inzichten geven en vertellen over die heerlijke UIT-knop. Ik ga je er zelfs even aan laten proeven...

Het is online, je hoeft er dus de deur niet voor uit!

De masterclass is dagelijks om 10:00 uur en om 20:00 uur

#1 Piekerexpert

Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert. Wat wil zeggen dat ik ooit erg goed kon piekeren en dat ik nu een expert ben in het stoppen met piekeren.

Piekeren heeft mij jaren geleden een burn-out en een depressie opgeleverd. Dat er zo'n donkere diepe put bestond had ik nooit verwacht. Het was er vreselijk. Het heeft me ook geïnspireerd om te doen wat ik nu doe. Anderen laten stoppen met piekeren!

Ik heb een UIT-knop voor je brein ontdekt waarmee je binnen 3 minuten je gedachten UIT kunt zetten (of pauzeren). Deze UIT-knop zorgt er bij mij voor dat ik beter slaap, dat ik me beter kan concentreren en dat ik m'n piekergedachten UIT kan zetten. Op een hele praktische manier.

Ik wil zoveel mogelijk mensen ook hun piekergedachten binnen 3 minuten UIT laten zetten. Daarnaast leer ik mensen zichzelf gelukkig in plaats van ongelukkig te denken. De groep tevreden klanten is inmiddels meer dan 800, er schrijven zich maandelijks meer dan 1000 mensen in voor de masterclass. Ik inspireer dagelijks ruim 12000 fans op social media en rond de 12000 mensen wekelijks via e-mail.