"De UIT-knop voor je brein"

gratis online masterclass

UITknop voor je hoofd

Een gratis online masterclass over de UIT-knop voor je brein. Je hoofd staat altijd AAN en je denkt er niet alleen leuke dingen. Je denkt jezelf ongelukkig. Terwijl je jezelf met hetzelfde gemak gelukkig kunt denken. Zodra je meer controle hebt over je gedachten en ze zelfs af en toe even UIT kunt zetten, dan kun je weer tot jezelf komen. Want jezelf raak je in al dat denkgeweld namelijk kwijt. Daardoor word je onzeker en op den duur zelfs angstig of depressief.

Het is daarom een goed idee om je aan te melden voor de masterclass. Ik ga je vertellen hoe het werkt in je hoofd en dat er een UIT-knop bestaat! We gaan ook even heerlijke rust en ruimte creëren in je hoofd omdat we jouw eigen UIT-knop gaan testen.

Het is online, je hoeft er dus de deur niet voor uit! Ik kan je niet zien of horen en er is volop gelegenheid om je vragen te stellen.

De masterclass vindt plaats op:

dagelijks om 15:00 uur en 20:00 uur

#1 Piekerexpert

Mijn naam is Cindy de Jonge en ik ben psycholoog en piekerexpert. Wat wil zeggen dat ik ooit erg goed kon piekeren en dat ik nu een expert ben in het stoppen met piekeren.

Piekeren heeft mij jaren geleden een burn-out en een depressie opgeleverd. Dat er zo'n donkere diepe put bestond had ik nooit verwacht. Het was er vreselijk. Het heeft me ook geïnspireerd om te doen wat ik nu doe. Anderen laten stoppen met piekeren!

Ik heb een UIT-knop voor je brein ontdekt waarmee je binnen 3 minuten je gedachten UIT kunt zetten (of pauzeren). Deze UIT-knop zorgt er bij mij voor dat ik beter slaap, dat ik me beter kan concentreren en dat ik m'n piekergedachten UIT kan zetten. Op een hele praktische manier.

Ik wil zoveel mogelijk mensen ook hun piekergedachten binnen 3 minuten UIT laten zetten. De groep tevreden klanten is inmiddels meer dan 400, er schrijven zich maandelijks meer dan 1000 mensen in voor de masterclass. Ik inspireer dagelijks rond de 4000 fans op social media en rond de 7000 mensen wekelijks via e-mail.