Gratis online masterclass
"de UIT-knop voor je brein"

UITknop voor je hoofd

Wat is er toch met je aan de hand? Je piekert wat af op een dag en 's nachts gaat het ook vaak nog door. En als het nou nog leuke dingen waren die je allemaal denkt. Maar hoe meer je denkt hoe onzekerder, angstiger en neerslachtiger je wordt. Wat is er toch met je aan de hand?

Als je je aanmeldt voor een gratis online masterclass dan vertel ik je niet alleen wat er met je aan de hand is, maar ook hoe je het kunt oplossen.

De masterclass is online, wat betekent dat je er de deur niet voor uit hoeft. Na aanmelding krijg je per e-mail je persoonlijke kijklink voor de datum van jouw keuze. Niemand kan jou zien of horen en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Een masterclass duurt ongeveer 1,5 uur en ik ga je met een oefening RUST in je hoofd laten ervaren.

De eerstvolgende keer is op:

Dinsdag 15 januari 2019 om 19:30 uur
Woensdag 30 januari 2019 om 19:30 uur

 

De #1 piekerexpert

Mijn naam is Cindy de Jonge en ik ben psycholoog en piekerexpert. Dat betekent dat ik erg goed ben ik piekeren (niks menselijks is mij vreemd), maar ook dat ik een expert ben in het stoppen met piekeren.

Ooit was mijn realiteit compleet anders en piekerde ik me helemaal kapot. Letterlijk kapot, want ik kreeg een burn-out. Naast die-hard piekeraar was ik controlfreak, perfectionist en doorzetter. De perfecte ingrediënten voor een breakdown.

Doordat ik nu binnen 3 minuten mijn gedachten UIT kan zetten (kan pauzeren) slaap ik beter, kan ik me beter concentreren en voel ik me overall gewoon beter, gelukkiger. Al denkende is namelijk waar je zelf problemen (groter) maakt. Ik kan nu loslaten.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen ook hun piekergedachten binnen 3 minuten te laten UIT zetten (wat aardig lukt met 250+ tevreden klanten, 1000+ masterclassinschrijvingen per maand en 2000+ Facebookfans die ik dagelijks inspireer).