Gratis online masterclass
"de UIT-knop voor je brein"

UITknop voor je hoofd

Je piekert je een slag in de rondte... dat hoofd van je staat altijd aan. En het vervelende is niet alleen dat je zo nauwelijks aan ontspanning toekomt, je denkt ook nog eens dingen die niet leuk zijn. En die zorgen ervoor dat je je al piekerend steeds ongelukkiger voelt.

Piekeren is van alle tijden en iedereen piekert, maar teveel piekeren kan een probleem worden. Gelukkig is er een superpraktische oplossing die je de RUST in je hoofd weer terug geeft. Ik heb een UIT-knop voor je brein waarmee je piekeren binnen 3 minuten stopt.

In de masterclass vertel ik er niet alleen over, ik ga een oefening met je doen waardoor je jouw eigen UIT-knop kunt testen. Je hoofd zal daarna heel anders aanvoelen.

Zet de eerste stap naar RUST in je hoofd door je aan te melden voor de masterclass.

De masterclass vindt plaats op:

dagelijks om 10:00 uur, 14:00 uur, 16:00 uur en 20:00 uur

De #1 piekerexpert

Mijn naam is Cindy de Jonge en ik ben psycholoog en piekerexpert. Dat betekent dat ik erg goed ben ik piekeren (niks menselijks is mij vreemd), maar ook dat ik een expert ben in het stoppen met piekeren.

Ooit was mijn realiteit compleet anders en piekerde ik me helemaal kapot. Letterlijk kapot, want ik kreeg een burn-out. Naast die-hard piekeraar was ik controlfreak, perfectionist en doorzetter. De perfecte ingrediënten voor een breakdown.

Doordat ik nu binnen 3 minuten mijn gedachten UIT kan zetten (kan pauzeren) slaap ik beter, kan ik me beter concentreren en voel ik me overall gewoon beter, gelukkiger. Al denkende is namelijk waar je zelf problemen (groter) maakt. Ik kan nu loslaten.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen ook hun piekergedachten binnen 3 minuten te laten UIT zetten (wat aardig lukt met 300+ tevreden klanten, 1000+ masterclassinschrijvingen per maand, 2900+ Facebookfans die ik dagelijks inspireer en 6000 inschrijvers p mijn nieuwsbrief).