gratis online masterclass

Een UIT-knop voor je brein

Kies zelf een dag en een tijdstip (direct kijken kan ook)

Je hoofd maakt meer kapot dan je lief is

Aan de hand van mijn eigen gênante voorbeelden laat ik je zien hoe groot de invloed van je brein is op je leven. Hoe je kijkt en hoe je denkt bepaalt wat je doet en hoe je je voelt. In de masterclass maak je kennis met mijn praktische oplossingen om een eind te maken aan allerhande gedoe in je hoofd. De masterclass is een absolute must see als je een burn-out hebt of wilt voorkomen. Gegarandeerd herkenbaar en vol eye-openers die je nergens anders hoort.

Wie ik ben?

Cindy Haveman

Piekerexpert & Ervaringsdeskundige

Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert en nog veel belangrijker, ervaringsdeskundige.

Er was een tijd waarin ik enorm worstelde met het leven. Ik was perfectionistisch, een controlfreak en bij vlagen heel erg onzeker.

Dat leverde mij in 2014 een burn-out en een depressie op. Inmiddels gaat het meer dan geweldig met me doordat ik onder andere heb geleerd van mezelf te houden.

Omdat dat zó fantastisch voelt, wil ik wat ik geleerd heb met zoveel mogelijk mensen delen. De oplossing voor alles ligt namelijk altijd in jezelf!

Doe je mee?


Wat deelnemers zeggen

"Feest van herkenning"

De masterclass is een feest van herkenning! Cindy vertelt alles heerlijk nuchter. Daar houd ik van.

Annita

"Eye-opener"

Ik heb de masterclass gevolgd. Wat een eye-opener! Ik werd er heel erg blij van...

Anja

"Ik krijg er energie van"

Ik heb inmiddels meerdere webinars van Cindy gevolgd en die doen al heel veel met me, heerlijk! Bizar maar ook fijn dat iemand je begrijpt, want het is zo moeilijk te verwoorden.

Ansjeliek

Leer alles over de invloed van je brein

en hoe je weer BAAS in je eigen hoofd wordt
in deze populaire gratis masterclass vol belangrijke eye-openers


Copyright © 2023 Hoofdregisseur. Alle rechten voorbehouden

RESERVEER NU JE PLEKJE

Vul hieronder je gegevens in zodat ik je de kijklink toe kan sturen

Je gegevens zijn veilig. Je kunt je toestemming voor het toesturen van mails te allen tijde weer intrekken. Zie ook de privacyverklaring. Je 06-nummer wordt eenmalig gebruikt om je een persoonlijk WhatsAppje te sturen na de masterclass zodat je laagdrempelig je vragen kunt stellen.

Close

bekijk de masterclass direct

Laat hieronder je e-mailadres achter zodat ik je de kijklink kan mailen

Je gegevens zijn veilig. Je kunt je toestemming voor het toesturen van mails te allen tijde weer intrekken. Zie ook de privacyverklaring. Je 06-nummer wordt eenmalig gebruikt om je een persoonlijk WhatsAppje te sturen na de masterclass zodat je laagdrempelig je vragen kunt stellen.

Close
Page Created with OptimizePress