Denk jezelf gelukkig in 4 stappen

gratis webinar

Wees eens eerlijk... Hoe vaak gebeurt het dat je jezelf compleet de put in denkt omdat er iets is gebeurd of omdat iemand iets tegen je heeft gezegd. Het moment dat het gebeurt duurt maar kort en dat was niet leuk, maar het echte drama begint daarna pas. In je hoofd. En dat houdt uren, dagen, weken of langer aan. Het stopt pas als jij het laat stoppen.

Je denkt jezelf ongelukkig... Je haalt er van alles bij. De gedachten die je erover hebt zorgen ervoor dat je je vreselijk voelt. Toekomstscenario's, aannames... Er ontstaat een hele fantasiewereld waarin jij je steeds ongelukkiger voelt.

Want niets in de wereld kan je meer zorgen geven dan je eigen gedachten. Je begint te denken en voor je het weet heb je in plaats van een oplossing nog een paar problemen erbij. Zal ik je eens vertellen hoe je daarmee kunt stoppen? Hoe je het in je hoofd een stuk aangenamer kunt maken? Hoe je jezelf met hetzelfde gemak ook gelukkig kunt denken? In 4 praktische stappen.

Vanaf het moment dat jij jezelf gelukkig kunt denken zal het niet alleen heel anders worden in je hoofd, maar je zult zien dat je werkelijkheid mee zal veranderen.

Op woensdag 27 november om 10:00 uur en op donderdag 28 november om 20:00 uur ga ik je vertellen welke 4 stappen je kunt zetten. Dat doe ik in een webinar, dat is een soort televisie-uitzending maar dan online. Je kunt je aanmelden door je naam en e-mailadres achter te laten. Ik zal je na het webinar nog regelmatig via e-mail voorzien van heerlijke inzichten en inspiratie (gratis). Je kunt je daar altijd met 1 klik weer voor afmelden.

#1 Piekerexpert

Mijn naam is Cindy de Jonge en ik ben psycholoog en piekerexpert. Wat wil zeggen dat ik ooit erg goed kon piekeren en dat ik nu een expert ben in het stoppen met piekeren. Ik heb mezelf jaren geleden zo een burn-out en een depressie in gedacht. Dat er zo'n donkere diepe put bestond had ik nooit verwacht. Het was er vreselijk.

Maar het heeft me ook opgeleverd dat ik nu heel anders in het leven sta. Ik heb geleerd hoe ik niet alleen mijn piekeren kan stoppen, maar ook hoe ik mezelf gelukkig kan denken. En dat voelt niet alleen fantastisch, het heeft ook m'n leven en m'n wereld veranderd. En ik wil wat ik heb voor zoveel mogelijk mensen. Hoe mooi zou de wereld er dan uitzien?

Ik heb een UIT-knop voor je gedachten ontdekt en 3 praktische tools waarmee je je hele manier van denken en kijken kunt omdraaien. De groep tevreden klanten is inmiddels meer dan 500, er schrijven zich maandelijks meer dan 1000 mensen in voor mijn webinars, e-book en minicursus. Daarnaast inspireer ik dagelijks ruim 5000 fans op social media en rond de 8000 mensen wekelijks via e-mail.