Een gelukkig 2020? Doe-het-zelf!

gratis webinar

Pas geleden wenste iedereen je een 'Gelukkig Nieuwjaar'! En inmiddels ben je vol verwachting begonnen aan 2020. Deze keer wordt het anders, nu word je een keer écht gelukkig in het nieuwe jaar. Om er zo'n 3 weken later achter te komen dat er niks is veranderd behalve het jaartal...

Daarom organiseer ik dit jaar op 21 januari om 20:00 uur een gratis webinar voor een écht gelukkig 2020. Je moet het namelijk zelf doen. Niets of niemand kan jou gelukkig maken. Een ander jaartal al helemaal niet. Het gebeurt allemaal in jouw hoofd. Grote kans dat daar van alles gebeurt waardoor je je regelmatig niet gelukkig voelt. Maar met de juiste tools draai je dat proces om! Ik ga je vertellen hoe dat zit...

#1 Piekerexpert

Mijn naam is Cindy de Jonge en ik ben psycholoog en piekerexpert. Wat wil zeggen dat ik ooit erg goed kon piekeren en dat ik nu een expert ben in het stoppen met piekeren. Ik heb mezelf jaren geleden zo een burn-out en een depressie in gedacht. Dat er zo'n donkere diepe put bestond had ik nooit verwacht. Het was er vreselijk.

Maar het heeft me ook opgeleverd dat ik nu heel anders in het leven sta. Ik heb geleerd hoe ik niet alleen mijn piekeren kan stoppen, maar ook hoe ik mezelf gelukkig kan denken. En dat voelt niet alleen fantastisch, het heeft ook m'n leven en m'n wereld veranderd. En ik wil wat ik heb voor zoveel mogelijk mensen. Hoe mooi zou de wereld er dan uitzien?

Ik heb een UIT-knop voor je gedachten ontdekt en 3 praktische tools waarmee je je hele manier van denken en kijken kunt omdraaien. De groep tevreden klanten is inmiddels meer dan 500, er schrijven zich maandelijks meer dan 1000 mensen in voor mijn webinars, e-books en minicursussen. Daarnaast inspireer ik dagelijks ruim 6000 fans op social media en rond de 8000 mensen wekelijks via e-mail.