Laat me je helpen

Het uitgangspunt van mijn hulp is dat er in de basis niks mis is met je, maar dat je dat alleen zelf even vergeten bent. Ik help je om jezelf te helpen. Uiteindelijk heb je mij niet meer nodig. En als het toch even niet lukt kun je altijd terecht voor een coachgesprek (via Zoom) die ik desgewenst ook nog voor je opneem zodat je het nog eens terug kunt kijken.

Cindy Haveman

Hoofdregisseur

Cursusoverzicht

piekeren ongelukkig depressief angst

In deze minicursus neem ik je mee in de basisprincipes van het piekeren. Wat is het, hoe komt het, wat zijn de gevolgen? Ook deel ik een paar inzichten die voor een eerste beetje verlichting zorgen.

Het is echt een minicursus, dus op geen enkele manier te vergelijken met BAAS in eigen hoofd.

€ 19,-

piekeren stress rust slaapproblemen perfectionisme onzekerheid

Alle praktische tools om de controle over je piekerhoofd terug te krijgen in een online cursus. Onbeperkt toegang. Naadloos praktisch toepasbaar op jouw specifieke situatie.

Bestaande uit 4 modules: RUST in je hoofd (UIT-knop), Anders opslaan, Anders denken en Anders kijken.

Stop met jezelf ongelukkig te denken...

€ 997,-

zelfliefde

Aan de basis van veel mentale problemen ligt het niet onvoorwaardelijk van jezelf houden. In deze online workshop ga je onder andere contact maken met de bron van liefde in jezelf. Ook vertel ik over mijn eigen ervaring met onzekerheid.

Voor een andere, relaxtere kijk op jezelf...

€ 47,-

creatiekracht

Je realiteit wordt bepaald door je gedachten. Door bewust de juiste gedachten te kiezen kun je je realiteit veranderen.

Het is niet moeilijk, want je doet het je hele leven al, zij het onbewust.

Word de bewuste creator van je eigen gewenste realiteit met deze online workshop.

€ 47,-

coach burnout stress piekeren

Coachgesprek

Als je eens van gedachten wilt wisselen over je favoriete probleem, dan is het altijd mogelijk om een coachgesprek aan te vragen. De insteek is ook hier dat er in de basis niks mis is met je. Er wordt vaak veel gelachen omdat het kunnen lachen om je problemen al een hele hoop stress wegneemt.

Een coachgesprek kan LIVE bij mij in Beilen of online via Zoom. Het voordeel van Zoom is dat ik de sessie kan opnemen zodat je alles later nog eens terug kunt luisteren. Het tarief is € 100,- per sessie van een uur.

Om een afspraak te maken kun je mailen naar cindy@hoofdregisseur.nl of een WhatsApp sturen naar 06-41610873


Ervaringen

"Wat een verschil"

Ik piekerde veel en sliep slecht. Wat een verschil heeft de cursus BAAS in eigen hoofd gemaakt. Niet alleen heb ik rust in m'n hoofd gekregen, maar er is ook ruimte voor nieuwe keuzes in m'n leven.

Kim

"Ik ben meer van mezelf gaan houden"

Heerlijk om mijn gedachten te ordenen en van een afstandje te observeren. Ik heb negatieve gedachten leren parkeren en ben meer van mezelf gaan houden.

Joyce

"Veel inzichten"

De cursus heeft me veel inzichten gegeven. Het heeft me in een aantal situaties al flink ruimte gegeven. Ik kan steeds vaker lachen om m'n eigen gedachten.

Daniëlle

"Veel opgestoken van creatiekracht"

In een lastige situatie heb ik nu meer vertrouwen dat het goed komt. Dat geeft rust. Door toe te passen wat ik heb geleerd gebeuren er ineens positieve dingen die ik echt niet zag aankomen!

Sonja

Gratis

Online masterclass 'een UIT-knop voor je brein'

Aan de hand van mijn eigen gênante voorbeelden laat ik je zien hoe enorm de invloed van je piekergedachten is op je leven. Je gedachten beïnvloeden hoe je je voelt en wat je wel en niet doet.

In de masterclass vertel ik hoe ik in 2014 in een diepe put belandde en maak je kennis met de praktische tools die ik destijds zelf graag had gehad om hier weer uit te komen. Dat had een hoop worstelen gescheeld.

Knettergek kun je worden van je hoofd dat altijd maar AAN staat. Het houdt je wakker en het belemmert je om te ontspannen. Je gedachten slaan bovendien snel om in piekeren en daardoor denk je jezelf onnodig ongelukkig.

In dit gratis e-book kun je lezen waarom het zo belangrijk is om een UIT-knop voor je brein te hebben. 


Lezing


Het is ook mogelijk om mij in te huren als spreker voor een lezing over stoppen met piekeren. De lezing duurt inclusief vragen en een korte pauze rond de twee uur. Er is tijdens de lezing volop interactie met de zaal en na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Ik breng het thema piekeren in een verrassend en vernieuwend jasje. Je zou het praktisch spiritueel kunnen noemen met een flinke dosis humor en zelfspot.


Voor een offerte kun je een mail sturen naar cindy@hoofdregisseur.nlWie ik ben?

Cindy Haveman

Piekerexpert & Ervaringsdeskundige

Mijn naam is Cindy Haveman en ik ben psycholoog en piekerexpert en nog veel belangrijker, ervaringsdeskundige.

Er was een tijd waarin ik enorm worstelde met het leven. Ik was perfectionistisch, een controlfreak en bij vlagen heel erg onzeker.

Dat leverde mij in 2014 een burn-out en een depressie op. Pas toen ik door kreeg dat mijn denken de oorzaak was én de oplossing ging het steeds beter met me. 

Mijn leven is zo enorm veranderd sinds ik doorkreeg hoe het werkt, dat ik zoveel mogelijk anderen dit ook wil leren. 

Ik help je graag!

OVER HOOFDREGISSEUR

Ruim 1000 tevreden klanten hebben inmiddels hun hoofd onder controle dankzij de praktische tools die Hoofdregisseur aanbiedt. Aan de gratis masterclass doen maandelijks ruim 500 mensen mee en op social media zijn er zo'n 14000 fans.

Als je wilt stoppen jezelf ongelukkig te denken, mail me dan op cindy@hoofdregisseur.nl of meld je aan voor de minicursus of de masterclass.

Hoofdregisseur - BAAS in eigen hoofd

CONTACT

De Stroom 62 Beilen
WhatsApp: 06-41610873
E-mail: cindy@hoofdregisseur.nl

BTW-nr: NL001411544B73

KvK-nr: 66865301

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Cookieverklaring

© Copyright Hoofdregisseur 2023.  Alle rechten voorbehouden.

Free Download

Sign up now to get your free guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress