RUST in je hoofd

Online training met telefonische begeleiding

In het e-book heb je al kunnen lezen over de online training hoofd opruimen voor het creëren van RUST en overzicht en controle in je praktische brein. De online training kun je in je eigen tempo vanachter je eigen laptop of vanaf je smartphone of tablet volgen.

En nu ga ik je persoonlijk telefonisch helpen om je ervan te verzekeren dat het 100% goed komt in je hoofd. Je doet zelf de online training tot aan het moment dat het praktische opruimen gaat beginnen. Dan maak je een afspraak met mij en gaan we bellen. We bespreken samen jouw oplossingen en dan ga ik je de opruiminstructies geven.

Ook hebben we vaak nog tijd om een emotionele blokkade of een vervelende gebeurtenis (verleden of toekomst) te neutraliseren. Inhoudelijk hoef je daarbij niets te vertellen.

Wat je krijgt als je vandaag bestelt:

  • Online training hoofd opruimen

    Met deze workshop ga je je praktische brein overzichtelijk indelen en leer je de kunst van het opruimen van je hoofd voor instant rust waar en wanneer jij dat wilt.

  • Telefonische coaching

    Telefonisch ga ik je helpen bij het opruimen van je hoofd en/of het neutraliseren van een gedoetje (angst, onverwerkte emoties, nare gebeurtenis, onzekerheid). Ik doe dat met de matriXmethode waarbij je inhoudelijk niks hoeft te vertellen.

  • Onmisbare audiofiles

    Met behulp van twee audiofiles houd je je hoofd rustig en kun je een naar gevoel neutraliseren. Zet ze op je telefoon en je hebt RUST binnen handbereik!

Aanbieding

De normale prijs van de losse onderdelen is € 300,-. Maar omdat je het e-book hebt gedownload en ook nog hebt gelezen wil ik het je tijdelijk aanbieden voor € 175,-. Het is ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. De aanbieding vervalt over 24 uur, als de timer op 0 staat. Dan is de prijs weer € 300,-.

Keuze 1

90,-

2 maandelijkse termijnen
incl. 21% BTW

Bestellen

Keuze 2

175,-

eenmalige investering
incl. 21% BTW

Bestellen

Deze aanbieding is nog

geldig

Vragen?

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij te bellen, whatsappen of mailen of een berichtje te sturen via Facebook.

Telefoon: 06-41610873
E-mail: cindy@hoofdregisseur.nl